e-Academy Learning Company

Studenten op een rij

Vind jij het belangrijk dat de kennis van jouw medewerkers up-to-date blijft? Word e-Academy Learning Company! Als Learning Company maak jij werk van doorlopende ontwikkeling van je medewerkers. Zo blijven je medewerkers ‘digitaal fit’ in de snel veranderende e-Business. Met het lifelong learning-programma van e-Academy worden je medewerkers geïnspireerd en aangespoord tot vakinhoudelijke ontwikkeling. Door congressen, opleidingen of trainingen over e-Business te volgen, verzamelen ze e-Academy Points. Dit geeft jou inzicht in de persoonlijke ontwikkeling van je medewerkers.

Meteen aanmelden

Waarom e-Academy Learning Company worden?

  • Gestructureerde ontwikkeling voor je medewerkers uit alle e-business-disciplines.
  • Jouw medewerkers en organisatie blijven 'digitaal fit'.
  • Inzicht in groei medewerkers.
  • Ruime keuze uit onze 'marktplaats’ met een kwalitatief educatie-aanbod in de e-business.
  • Een mooie incentive voor je bestaande én nieuwe medewerkers.

Voor wie?

Alle bedrijven die werken in de e-Commercebranche en online willen groeien kunnen zich aanmelden als e-Academy Learning Company. Lifelong learning is geschikt voor alle medewerkers die betrokken zijn bij de digitale bedrijfsvoering. Van online marketeer tot supply chain-specialist tot developer. Lifelong learning kan beschikbaar worden gesteld aan alle e-professionals binnen het bedrijf of aan een specifieke groep. Daarmee is lifelong learning inpasbaar in elk HR-beleid. 

Tarieven

Bekijk de tarieven voor e-Academy learning company. Het programma is gratis voor leden van Thuiswinkel.org. 

Meer informatie en aanmelden

Voor extra informatie of persoonlijk advies zijn wij per e-mail of telefonisch bereikbaar op 0318 64 85 01. Of vul ons contactformulier in. Dan nemen wij contact met je op.

Meteen aanmelden