Wat is een e-Academy Learning Company?

Wij geloven dat leren nooit ophoudt, zeker niet in de snelle wereld van e-Commerce. Organisaties en hun medewerkers moeten juist in deze branche 'digitaal fit' blijven zodat je bedrijf voorop blijft lopen. e-Academy Learning Company's worden door ons geholpen met doorlopende vakinhoudelijke ontwikkeling van hun medewerkers, ook wel lifelong learning genoemd.

Meteen aanmelden

Wil jij....?

...medewerkers structuur bieden voor professionele ontwikkeling?

Lifelong learning werkt met e-Academy Points: 1 uur leren staat gelijk aan 1 e-Academy Point. Jouw medewerkers worden door e-Academy gestimuleerd om punten te verzamelen. Dit doen we enerzijds door ze gratis toegang te bieden tot de e-Academy Campus. De e-Academy Campus biedt een ruime keuze uit op kwaliteit getoetste cursussen, opleidingen, webinars, workshops en congressen over e-business. Het educatie-aanbod is afkomstig van de belangrijkste opleiders in de e-business in Nederland. Met de kennisactiviteiten uit de Campus kunnen je medewerkers e-Academy Points verzamelen. Daarnaast worden je medewerkers gemotiveerd om eigen e-Academy Points in te vullen door bijvoorbeeld schrijven van blogs, deelname aan een bestuur of expertgroepen en veel meer. Kortom, e-Academy stimuleert en de werkgever faciliteert.

...inzicht in de ontwikkeling van jouw medewerkers?

De e-Academy Campus maakt de ontwikkeling van jouw medewerkers zichtbaar. De e-Academy Points worden per medewerker in een persoonlijk dossier geregistreerd. 30 punten en studie-uren per jaar geeft de medewerker recht op de titel e-Academy Professional. Daarnaast bieden we aanvullende persoonscertificering via een examen aan. Zo kunnen jouw medewerkers zich kwalificeren tot e-Academy Certified Professional.

...jouw bedrijf positioneren als Learning Company

Als bedrijf mag je het logo 'e-Academy Learning Company' voeren in alle arbeidsmarkt-communicatie. Daarmee positioneer je jouw organisatie als e-commerce leerbedrijf en aantrekkelijke werkgever. Dit is goed voor het behoud van je medewerkers en aantrekken van nieuwe medewerkers. Want wie wil er nou niet bij een bedrijf werken die persoonlijke ontwikkeling van hun medewerkers voorop stelt?

Meld je dan aan als e-Academy Learning Company of neem vrijblijvend contact met ons op.

In 3 stappen naar e-Academy learning company:

Registreren

Ontwikkelen

  • Medewerkers krijgen toegang tot onze 'marktplaats' met een op kwaliteit getoetst educatie-aanbod
  • Medewerkers volgen activiteiten en krijgen automatisch e-Academy Points toegekend

Monitoren

  • Werkgever en werknemer hebben inzicht in status professionele ontwikkeling
  • Informatie over de professionele ontwikkeling kan basis zijn voor HR-ontwikkelingsgesprekken
  • e-Academy competentietesten kunnen worden ingezet als 0- en/of 1-meting