5 december 2016

Bezoek de Webwinkel Vakdagen en verdien 5 PE-punten!

Webwinkel Vakdagen

Of je nu de beursvloer bezoekt of als expert de verschillende keynote sessies bijwoont: de Webwinkel Vakdagen biedt altijd kennis die aansluit op jouw niveau. Kom dus op 18 en/of 19 januari naar de Webwinkel Vakdagen en bezoek e-Academy op standnummer 11.

Verbreed én verdiep je kennis in 1 of 2 dagen

Met elk jaar rond de 11.000 bezoekers staat de Webwinkel Vakdagen al 10 jaar bekend als dé e-commercebeurs van Nederland. Bezoekers kunnen hun kennis afhalen op de beursvloer, waar ruim 250 e-commerceleveranciers je verder helpen met marketingoplossingen, internetveiligheid en nog veel meer. Of neem plaats bij één van de keynotes die op het programma staan met topsprekers als Margaret Versteden van Bol.com en Andre ten Wolde van Domino’s Pizza. 

Win!

Ben jij ingeschreven in het e-Academy register? Dan maak jij met jouw bedrijf bovendien kans op een gratis eendaagse workshop Digitale Strategie van ISM eCompany t.w.v. €2.500! 

Gratis registratie

Kom jij ook naar de Webwinkel Vakdagen? Meld je aan! Nog niet aangemeld in het e-Academy register? Schrijf je nu gratis in en verdien meteen je eerste 5PE-punten op de Webwinkel Vakdagen.  

P.s. Helaas is het voor studenten niet mogelijk om de beurs te bezoeken, studenten zal dan ook de toegang ontzegd worden.