10 september 2015

Lancering Thuiswinkel e-Academy tijdens Shopping Today

Logo e-Academy

Tijdens Shopping Today op 24 september lanceert Thuiswinkel.org haar e-Academy, hét actieprogramma dat het gat tussen onderwijs en de e-sector gaat dichten. Samen met opleiders en bedrijven zorgt Thuiswinkel.org voor meer digitaal toptalent en echte e-business-professionals. Tijdens Shopping Today worden de eerste gecertificeerde opleidingen en partners bekendgemaakt. 

e-Academy: aansluiten van onderwijs op e-business praktijk

Thuiswinkel e-Academy is een actieprogramma van Thuiswinkel.org met als doel de ontwikkeling van meer digitaal talent om in de groeiende behoefte van de e-business-sector te voorzien. E-business is de verzamelnaam voor e-commerce, e-data en e-ICT en gaat dus over alle (bedrijfs)activiteiten die nodig zijn voor o.a. webshops. Van inkoop tot logistiek, van online campagnes tot klantenservice.

e-Academy richt zich op studerend én werkend talent. We certificeren e-business-opleidingen in hoger onderwijs en de private sector, en bieden nieuwe onderwijsvormen aan zoals ‘Talent Circles’ waarin professionals samenwerken aan vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling.

Wil je meer weten over e-Academy? Vanaf 24 september vind je meer informatie over e-Academy via www.e-academy.nl.

Kom (gratis) naar Shopping Today!

Behalve de lancering van e-Academy staat er nog veel interessants op het programma. Kom jij luisteren naar Ken Hughes presentatie over “A new shopper DNA”, wil je van Suzanne Ekel leren hoe je Twitterconversaties omzet tot daadwerkelijke aankopen of wil je vooral netwerken met 1000+ e-commerce professionals? Bestel dan gauw je kaarten voor Shopping Today!

Business partners met pakket III en leden  van Thuiswinkel.org kunnen beiden 1 gratis toegangskaart t.w.v. €350,- bestellen. Wil je meer kaarten bestellen? Dat kan tegen een speciale kortingsprijs.