19 december 2016

Fijne kerstdagen en een leerzaam 2017

kerst

We tellen bijna af naar een nieuw jaar. Een jaar dat we bruisend van energie in gaan met mooie plannen en goede voornemens. We gaan 2017 van start met twee evenementen die je niet kunt missen: de Webwinkel Vakdagen met aansluitend de Thuiswinkel.org Nieuwjaarsreceptie.

Ga het nieuwe jaar geïnspireerd van start

Verrijk jezelf in een inspirerende omgeving waar oplossingen en advies op het gebied van e-commerce centraal staan; van connected store, customer experience en conversie tot operations en analytics. Met namen als KLM, Pathe, Google, Bijenkorf,  Greetz, Domino’s, Facebook, Miele, Picnic en Bol.com legt de Webwinkel Vakdagen de lat hoog. Vergeet niet een bezoekje te brengen aan onze stand! Wij staan op standnummer 11 waar je van harte welkom bent voor een kop koffie. Kom jij ook? 

Boek succes in 2017

Kom borrelen met e-commerceprofessionals en sparren over welke successen jij in 2017 gaat boeken tijdens de Thuiswinkel.org Nieuwjaarsreceptie op 18 januari in Media Plaza. Laat je inspireren door de verrassende ‘collegetour’-setting ‘Het einde van online winkelen’ met o.a. Wijnand Jongen, directeur van Thuiswinkel.org en Jorij Abraham, programmamanager van ShoppingTomorrow. Dagvoorzitter Ronnie Overgoor ondervraagt hem over de nieuwe wereld van ‘onlife retail’. Meld je aan voor de Nieuwjaarsreceptie!

We hopen jou te mogen begroeten op 18 en/of 19 januari! We wensen je alvast een fijne kerst en een leerzaam 2017!

Hartelijke groet,
Namens team e-Academy

Sophie van Rooij & Inge Demoed