13 januari 2017

Logistieke opleiding hard nodig in e-commerce markt

dozen om wereldbol

Het online kanaal binnen retail blijft bovenmatig hard groeien en het is iedere dag een uitdaging om de orderstroom op tijd en correct te laten verlopen. Reden te meer om continu stil te blijven staan bij het volledige e-fulfilment proces, vanaf de leverancier tot en met de aflevering bij de klant. Thema’s als de last mile, ordermanagement, e-warehousing en retourlogistiek spelen hierbij een belangrijke rol.

E-fulfiment Academy

Aangezien deze thema’s continu aan verandering onderhevig zijn, worden ze uitgebreid behandeld in de E-fulfilment Academy. Dit is een opleiding op hbo-niveau bestaande uit 6 modules van 4 uur. De E-fulfilment Academy gaat 14 maart weer van start met een groep van ongeveer 15 cursisten. Omdat er veel met praktijkcases wordt gewerkt zal de groep niet groter zijn. De modules worden gegeven door topdocenten als Walther Ploos van Amstel en Hessel Visser. Tijdens de cursusperiode is er ruim gelegenheid om te netwerken met mede-cursisten die actief zijn in de diverse deelprocessen binnen E-fulfilment.

PE-punten en korting op deelname voor leden en business partners van Thuiswinkel.org

Leden en business partners van Thuiswinkel.org en leden van vLm, TLN en EVO ontvangen een korting van 10%. Als je de E-fulfilment Academy volgt, ontvang je 24 Permanente Educatie (PE)-punten voor het e-Academy Register. 
Inschrijven of meer informatie opvragen kan via de website van de E-fulfilment Academy.