31 januari 2017

Thuiswinkel.org-leden en Hogeschool van Amsterdam slaan de handen ineen

De afstudeerrichting Digital marketing van de Hogeschool van Amsterdam (HvA) is op 22 september 2016 succesvol gehercertificeerd. Reden te meer voor de leden van Thuiswinkel.org om de handen ineen te slaan met de HvA om gebruik te maken van de digital skills van hun studenten en samen digital projecten te realiseren.

 

 

 

Introductie content marketing plan Philips OneBlade

Philips had direct een uitdagend project voor de studenten; namelijk de Nederlandse introductie van de innovatieve Philips OneBlade. Hiervoor hebben de HvA studenten bruikbare introductie- en sales campagnes uitgewerkt. In de finale eindpresentaties won de projectgroep met de beste storytelling en visualisatie van de online campagnes.

Digital marketing studenten ronden Digital Sales project met Greetz succesvol af

Na het project content marketing plan voor de Philips OneBlade, is op donderdag 26 januari jl. samen met Greetz het project B2B Digital Sales in een zinderende finale succesvol afgerond. Opdrachtgever Linda de Lange, B2B manager van Greetz, was onder de indruk van het hoge professionele niveau van de eindpresentaties en de adviezen. Greetz heeft daarom aangegeven de samenwerking met Digital marketing te willen continueren. 

Linda de Lange: “de studenten hebben een aantal mooie cases opgeleverd met ideeën voor de groei van Greetz zakelijk. De winnende projectgroep heeft een mooie out of the box oplossing bedacht waar we als ‘pureplayer’ tegenaan lopen: hoe laten we de gebruiker ons product ervaren? De oplossing: een pop-up store op industrieterreinen waar er wijn geproefd en direct gekocht kan worden!"

Digital marketing met Bol.com

Voor het komende blok staat het project Digital Analytics met Bol.com gepland. Opdrachtgever Tom Smits, SEO manager van Bol.com, heeft een uitdagende opdracht geformuleerd. De HvA Digital marketing is dan ook bijzonder blij dit mooie project aan de Digital marketing studenten te kunnen aanbieden! 

Kortom de hercertificering van de afstudeerrichting opleiding Digital marketing door Thuiswinkel.org levert de HvA veel op. “De kwaliteit en actualiteit van het programma blijft op deze manier gewaarborgd en de samenwerking met het werkveld en de opleiding wordt door deze projecten gerealiseerd”, aldus Ernst de Roos, Digital Marketing projecten van de HvA.

Wil jij als e-commerce professional ook een gastles/prakijkcase verzorgen en de hulp inroepen van onze gecertificeerde studenten? Of ben je docent en wil je net zoals de HvA samenwerken aan projecten met mooie bedrijven? Laat het ons weten via info@e-academy.nl