10 februari 2017

Primeur: allereerste e-Academy professionals

Een primeur: deze week zijn de eerste certificaten aan professionals uitgereikt. Zij mogen zich de eerste e-Academy Professionals van Nederland noemen! Met deze kwalificatie van e-Academy, het actieprogramma van Thuiswinkel.org dat zorgt voor meer digitaal toptalent, is hun kennis aantoonbaar up-to-date en e-businessproof. 

Deze professionals hebben het afgelopen jaar minimaal 30 PE-punten verzameld in het e-Academy register, dé marktplaats met gecertificeerde leergangen, workshops, webinars en congressen over e-business. 1 PE-punt staat hierbij gelijk aan 1 uur leren.

Zichtbaar up-to-date

De kersverse e-Academy Professionals ontvangen ieder een persoonlijk certificaat dat aantoont dat zij up-to-date zijn op het gebied van digital commerce. Met het certificaat ontvangen zij ook het speciale e-Academy Professional logo voor extra zichtbaarheid op hun CV en LinkedIn-profiel.

"Er zijn tientallen opleiders in Nederland, maar het keurmerk van e-Academy zorgt voor het onderscheidend vermogen”, aldus Maarten Bierman, een van de e-Academy professionals van het eerste uur. “Ik ben dan ook trots op het behaalde certificaat en kijk uit naar de start van mijn post HBO e-commerce-opleiding bij één van de gecertificeerde partners van e-Academy, Beeckesteijn Business School, begin maart!"

Ook e-Academy professional worden?

Verzamel dan binnen een jaar 30 PE-punten in ons register. Dan ontvang ook jij een certificaat en logo.
De voordelen:

  • Je bent zichtbaar up-to-date voor (toekomstige) werkgevers
  • Je mag het logo e-Academy Professional tonen op je CV en LinkedIn profiel

Alle e-Academy Professionals: van harte gefeliciteerd met het behalen van deze kwalificatie!