13 februari 2017

Eduvision nieuwe Learning partner van e-Academy

Learning partner Eduvision wil dat je als cursist niet alleen de theorie leert, maar dat altijd jouw eigen praktijkcase centraal staat. Zij bieden (Big Data) opleidingen die garant staan voor een investering in jezelf en je toekomst. Na afloop van een training kun je dan ook direct zelf succesvol aan de slag.

 

 


We stellen ons eerst even voor

Eduvision is een gerenommeerd opleidingsinstituut. Wij bieden via onze Big Data Academy diverse Big Data opleidingen aan. Deze opleidingen sluit je af met een officieel erkend en onafhankelijk certificaat (ISO 9001 & 17024). Daarbij maken we ook de combinatie tussen data en marketing met de training Marketing Analytics & Big Data. Sinds we Learning partner van e-Academy zijn geworden, ontvang je voor het volgen van deze opleidingen PE-punten.

Waarom zijn we Learning partner geworden van e-Academy?

In de eerste plaats zien wij vanuit de markt een groeiende vraag naar de combinatie van marketing en data. Wij willen inspringen op deze ontwikkeling en dit onder een grotere groep zichtbaar maken. Learning partner worden van e-Academy helpt ons daarbij. Daarnaast zien we ook een groeiende vraag naar de toekenning van PE-punten aan onze opleidingen, ook bij grotere organisaties. Die combinatie vormde voor ons de belangrijkste reden om Learning partner te worden.

Welke belangrijke ontwikkelingen in trainingsland zien we op de korte en lange termijn?

De vraag naar Big Data specialisten wordt steeds groter. Zo wordt een tekort van duizenden Big Data specialisten verwacht. Dit is een ontwikkeling die al enige tijd gaande is, maar die de laatste jaren een vlucht lijkt te nemen. Ook binnen de online marketing zien we dat data een steeds belangrijkere rol gaat spelen. Beslissingen worden steeds minder genomen op basis van ‘gut feeling', maar op data afkomstig uit bronnen zoals webanalytics, crm en social media. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat marketing steeds meer data gedreven wordt.

Wat is op dit moment onze grootste uitdaging en hoe pakken we die aan?

De concurrentie is groot en groeiende. De grootste uitdaging is om onderscheidend te blijven ten opzichte van andere partijen in de markt. Voor onze Big Data opleidingen hebben we officiële certificeringen. Een keurmerk van e-Academy, voor onze Big Data en online marketing opleidingen, onderstreept nog eens extra de kwaliteit van deze opleidingen.

Binnen Eduvision begeleiden we mensen in aanloop naar inschrijving voor een opleiding. Een van de belangrijkste middelen hierin zijn onze webinars. Een populair webinar is Marketing Analytics en Intelligence dat aansluit op onze Big Data opleidingen. Sinds we Learning partner zijn, krijg je hier ook een PE-punt voor. 

Welke tips hebben we voor de lezers? 

  • Begin bij het kiezen voor een opleiding altijd bij jezelf. Wat zijn mijn behoeften? Hoe wil ik groeien? Welke opleiding en manier van lesgeven past daarbij? Het is verstandig om dit van te voren op papier te zetten in een kort plan van aanpak. Op deze manier krijg je inzichtelijk wat je doelen zijn en verdrink je niet in het enorme aanbod van opleidingen dat je aangeboden wordt. 
  • Nadat je voor jezelf duidelijk hebt wat je wilt leren, is het belangrijk om goed te kijken of de inhoud aansluit bij jouw behoefte. Dit klinkt logisch, maar kan soms lastig zijn. Neem bij twijfel altijd contact op met de opleider. De opleidingsadviseurs kunnen jou vaak helpen met advies. Zij kennen het gehele aanbod en hebben ervaring. Op die manier kom je misschien bij een opleiding uit die wellicht beter past bij wat je wilt. Of soms komen ze met oplossingen waar je zelf niet aan gedacht hebt, maar die wel helemaal voldoen aan jouw behoefte. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie van opleidingen.
  • Probeer te bepalen wat de ontwikkelingen van de markt zijn. Is er vraag naar de opleiding die je wilt kiezen en zit er toekomstperspectief in? Het is absoluut belangrijk dat je iets kiest wat je leuk vindt, maar het is ook prettig als de geleerde vaardigheden direct toepasbaar zijn in de praktijk.

Ga direct aan de slag!

Ben je geïnteresseerd in de Big Data opleidingen van Eduvison? Neem dan een kijkje in onze agenda, meld je aan en verdien PE-punten!