21 februari 2017

Breng je e-commercekennis naar een hoger niveau

Misschien werk je al een aantal jaar in de e-commerce en heb je het gevoel dat jouw professionele groeicurve wat aan het afvlakken is. Breng jezelf vakinhoudelijk naar een ‘next level’. Hoe? Door deel te nemen aan een Talent Circle van e-Academy. E-commerce toptalenten van bedrijven zoals Sundio Group, Dorel, Greetz en Wehkamp gingen jou al voor! Als lid van Thuiswinkel.org kun je met korting deelnemen.

 

Wat kun je verwachten van de Talent Circles?

In de Talent Circles ga je sparren met vakgenoten van andere e-commercebedrijven onder begeleiding van een expert-coach. Want ‘morgen beter in je vak’ is het doel! Tijdens 7 sessies verspreid over 3 maanden ga je aan de slag met vraagstukken als:

 • Hoeveel verbeterruimte zit er nog in mijn resultaten?
 • Hoe kan ik aan de slag met concrete implementatie binnen mijn organisatie?
 • Wat kan ik leren van de best practices van andere bedrijven in andere markten?
 • Hoe kan ik nog meer impact hebben binnen mijn organisatie?

 In april gaat de nieuwe ronde van de volgende 3 Talent Circles van start:

 1. Digital Organization
  Door: Paul Blok 
 2. Traffic Growth
  Door: Schelte Meinsma
 3. Conversion Optimalization
  Door: Martin van Kranenburg

Ben of ken jij die professional?

Als lid van Thuiswinkel.org bieden we je de kans om met 20% korting (nu 1.495 Euro) deel te nemen aan de Talent Circles. Na afloop ontvang je 30 PE-punten voor het e-Academy Register.Grijp je kans en schrijf in.

Kijk voor meer informatie over de Talent Circles op https://www.e-academy.nl/professionals/talent-circles of neem contact met ons op via info@e-academy.nl of 0318-648575