23 februari 2017

Euretco wint opleidingsbudget ISM eCompany

“Ik kom al vele jaren op de Webwinkel Vakdagen, altijd benieuwd naar nieuwe ontwikkelingen en inspirerende sprekers”, aldus Joost van Renselaar, Operationeel manager e-commerce bij Euretco. “Zeker dit jaar was het bezoek het dubbel en dwars waard, toen bleek dat ik een mooie prijs kon winnen”.

  

 

 

Fashion (r)etail ondernemers nog beter ondersteunen

Een strategische sessie met ISM eCompany ter waarde van € 2.500 voor mijn team en mijzelf.  Voor ons geeft dit de mogelijkheid om onze kennis te toetsen en verder te vergroten, zodat wij uiteindelijk de ondernemers die aangesloten zijn op ons fashion (r)etail platform nog beter kunnen ondersteunen.  

Wil jij ook up-to-date blijven in de e-businesswereld?

Bezoekers van Webwinkel Vakdagen maakten kans op een opleidingsbudget van ISM eCompany ter waarde van € 2.500,-. Daarnaast moest je ingeschreven staan in het e-Academy Register. Webwinkel Vakdagen trok ruim 11.000 bezoekers, maar Joost van Renselaar en zijn collega’s van Euretco zijn dus de gelukkige winnaars geworden.

Wil jij jouw carrière ook een boost geven door het volgen van relevante opleidingen op het gebied van e-commerce via onze opleiders? Bekijk dan de agenda schrijf je in voor één van de vele interessante opleidingen.

Meer weten?

Heb jij nog vragen over het e-Academy Register, jouw EB-nummer of iets anders? Stel je vraag via info@e-academy.nl.