10 maart 2017

Nieuw in het e-Academy register: opleidingen van Adwise-Your Digital Brain

 

In een snel veranderende digitale wereld is het op peil houden van je vakkennis essentieel. Bij Adwise – Your Digital Brain hebben ze daarom dit jaar de opleidingen, trainingen en workshops, die vanuit de Adwise Academy worden verzorgd, laten certificeren.

 

e-Academy learning partner

Recent is het volledige aanbod van Adwise geaccrediteerd en opgenomen in het e-Academy Register.
Dit betreft eendaagse trainingen op het gebied van facebook, zoekmachineoptimalisatie en tekstschrijven voor het web, maar ook een complete basistraining online marketing, bestaande uit 7 bijeenkomsten.

"Vanuit de Digital Academy brengt Adwise je op inspirerende wijze op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen, technologieën, toepassingen en slimmigheden binnen het vakgebied. Want in een snel veranderende digitale wereld is het op peil brengen en/of houden van je kwalitatieve vakkennis essentieel. Wij zijn er dan ook trots op learning partner van e-Academy te zijn geworden. Hiermee wordt de kwaliteit van onze opleidingen nu ook door een onafhankelijke instantie erkend.", aldus Maurice Hennevelt, Manager Digital People Services bij Adwise.

Over Adwise

Adwise is een fullservice digital agency met vestigingen in Almelo en Utrecht. Als digitale derde hersenheft zet Adwise bedrijven continu op voorsprong bij het realiseren en overtreffen van de business ambities van haar opdrachtgevers.