28 maart 2017

Martijn Dirkx (YourSurprise): Customer journey bevat meer kanalen dan ooit

Martijn Dirkx, Senior SEA Specialist bij YourSurprise, heeft de gratis deelname aan de Talent Circle Traffic Growth gewonnen die door e-Academy beschikbaar is gesteld. “Ik was aangenaam verrast toen ik hoorde dat ik gratis mag deelnemen aan de Talent Circle”, vertelt Martijn. "De customer journey bevat tegenwoordig meer kanalen dan ooit. Bredere oriëntatie op online marketing is daarom essentieel en ik kijk er daarom naar uit best practices uit te wisselen” 


Customer journey bevat meer kanalen dan ooit

“Als Senior SEA Specialist ben ik verantwoordelijk voor de opbrengst en ROI van al het betaalde verkeer dat via zoekmachines en display-advertenties op onze website komt. Omdat de customer journey tegenwoordig echter meer kanalen bevat dan ooit, ben ik mij ook breder gaan oriënteren op de andere kanalen. Ook maak ik deel uit van een Business Intelligence projectgroep die zich bezighoudt met measurement, conversie-attributie en automation”, aldus Martijn.

“Ik was dan ook aangenaam verrast toen ik gisteren te horen kreeg dat ik gratis deel mocht nemen aan de Talent Circles! Ik hoop hier vooral meer op te steken over bovengenoemde aspecten, maar ook onderdelen als Marketing Analytics en Big Data interesseren mij enorm. Daarnaast hoop ik mijn digitale skills wat verder te kunnen ontwikkelen, bijvoorbeeld door het uitwisselen van best practices met andere deelnemers. In ieder geval kijk ik er nu al met plezier naar uit!”

Ook jouw kennis op het gebied van Analytics en Big Data bijspijkeren?

Onze agenda bevat een uitgebreid scala aan trainingen, webinars en events op het gebied van Big Data, Google Analytics en zoekmachinemarketing. Schrijf je vandaag nog in en zorg dat online marketing geen geheimen meer voor jou kent!