7 april 2017

Google Analytics expert worden vanuit je luie stoel? Nu ook complete online cursussen in onze agenda!

KG Online Marketing, de nieuwste learning partner van e-Academy, biedt op een unieke manier cursussen in online marketing aan: Alle trainingen zijn online te volgen, wanneer het jou uitkomt. Lianne Soer van KG vertelt: "Onze cursussen zijn sterk gericht op de praktijk en het behalen van resultaat, omdat wij vinden dat jij er direct profijt van moet hebben. Van Zoekmachine optimalisatie en Google Analytics tot het maken van een website met WordPress en het maken van een eigen Facebook-bedrijfspagina: wij laten je zien hoe jij dit zelf in kunt zetten." 

Ga naar de e-Academy agenda en klik op e-learnings om de cursussen van KG te bekijken

Kun je KG Online Marketing kort voorstellen?

KG Academy is ontstaan vanuit online marketing blog Karelgeenen.nl. Geheel in lijn met de filosofie van Karel, zijn wij onze kennis gaan bundelen tot behapbare cursussen. Al onze online trainingen worden ontwikkeld door onze eigen online marketing experts. Zij zijn immers degenen die dagelijks hard aan de slag gaan voor onze klanten. Ook wij houden onze kennis op peil met trainingen en cursussen, zodat we jaar in én jaar uit voldoen aan de strenge eisen van het Google Premier Partnership. Op die manier blijven wij op de hoogte van alle nieuwe of de nieuwste ontwikkelingen. Wij geloven sterk in “Wie goed doet, goed ontmoet! Onze dienstverlening is dan ook opgebouwd rondom onze klanten! Echt contact en een persoonlijke aanpak is wat je bij ons krijgt.

Waarom is KG learning partner van e-Academy geworden?

Omdat wij het belangrijk vinden dat men zich blijft ontwikkelen, zeker op het gebied van online marketing is dit essentieel. Om de haverklap vinden er wijzigingen plaats binnen Google, Facebook en andere online marketing kanalen. Als jij als online marketing professional serieus aan de slag wilt, zal je deze ontwikkelingen ook bij moeten houden. Wij pikken dit direct op en verwerken dit in onze dienstverlening en uiteraard onze online marketing trainingen.

Welke belangrijke ontwikkelingen zien jullie in “trainingsland”, op korte en lange termijn?

Het is sterk gegroeid de afgelopen paar jaar, maar E-learning is ook in Nederland nog in opkomst. Men wil steeds meer zelf bepalen waar én wanneer hij/zij nieuwe informatie tot zich neemt. Daarom hebben wij 11 online marketing trainingen, waarbij cursisten helemaal zelf bepalen wanneer zij daarmee aan de slag gaan.

Welke tips heb je nog voor mensen die trainingen willen gaan volgen?

Neem echt de tijd en plan, vooral online trainingen die je zelfstandig gaat volgen, daadwerkelijk voor jezelf in.