9 mei 2017

Eerste sprekers Talent Event bekend

Op 24 en 25 november vindt in de Jaarbeurs Utrecht de eerste editie plaats van het Talent Event, het evenement dat zich specifiek richt op het matchen van digitaal talent met relevante werkgevers. 

Eerste sprekers bekend

Naast de beursvloer met allerlei interessante activiteiten en challenges biedt het Talent Event ook een uitgebreid lezingenprogramma. Onder andere Miele, Blendle,  de Bijenkorf, LinkedIn, NN Group, Made.com, Ahold Delhaize en Travix hebben hun aanwezigheid in het programma al bevestigd.

Ook op zoek naar digitaal talent?

Is er binnen jouw organisatie behoefte aan nieuwe medewerkers met hbo-, wo- of PhD-niveau op het gebied van big data, e-commerce en ict? Zorg dan dat je niet ontbreekt tijdens het Talent Event, waar je studenten en young professionals ontmoet die een digitale carrière ambiëren.

Door het delen van kennis en het organiseren van interessante activiteiten profileer je je prominent als potentiële werkgever bij deze waardevolle en lastig te bereiken doelgroep.

Save the date!

Noteer 24 en 25 november alvast in je agenda. Vraag de brochure aan voor meer informatie en deelnamemogelijkheden. Of neem contact op met e-Academy via info@e-academy.nl of 0318-648501.