6 oktober 2015

Terugblik: Thuiswinkel e-Academy gelanceerd tijdens congres Shopping Today

Ben van der Burg kondigt op het podium de lancering van e-Academy aan tijdens Shopping Today 2015

Thuiswinkel.org lanceerde op 24 september 2015 tijdens haar jaarlijkse congres Shopping Today het sector-overstijgende actieprogramma ‘e-Academy’. e-Academy slaat een brug tussen onderwijs en bedrijfsleven, en zorgt voor meer digitaal talent in e-business. Dat is hard nodig om de essentiële vaardigheden voor onze kenniseconomie te borgen.

Doel: meer state-of-the-art e-talent

Sophie van Rooij geeft de ruim 1000 bezoekers van Shopping Today uitleg over de doelstellingen van Thuiswinkel e-Academy. De doelstelling van het e-Academy is om ervoor te zorgen dat er meer state-of-the-art e-talent op de markt komt, vertelde Sophie van Rooij (Program Manager e-Academy) aan de ruim 1000 aanwezig bezoekers van Shopping Today.

Wijnand Jongen, directeur Thuiswinkel.org, had eerder die dag via een persbericht over e-Academy het bedrijfsleven en het onderwijs al nadrukkelijk opgeroepen om zich continu te blijven ontwikkelen op het gebied van digital commerce: ‘Alleen door samen de uitdaging aan te gaan, kan Nederland haar positie als kenniseconomie versterken.’ 

 

Al meer dan 200 e-professionals in het e-Academy Register

Sinds Shopping Today schreven al meer dan 200 e-professionals zich in in het e-Academy Register. Via het e-Academy Register vind je trainingen, workshops, webinars en congressen over e-commerce, e-data, e-ICT, e-SCM (suply chain management) en e-Marketing. Voor al deze kennisactiviteiten ontvang je Permanente Educatie (PE)-punten. Zo houd je je e-business-kennis up-to-date. 

Schrijf je in
Bekijk het aanbod van kennisactiviteiten

Eerste 10 opleidingen gecertificeerd

Wijnand Jongen reikt certificaat uit aan een van de opleiders' De eerste 10 gecertificeerde e-business-opleidingen kregen tijdens Shopping Today hun e-Academy-certificaat uitgereikt door Thuiswinkel.org-directeur Wijnand Jongen e-Academy. Met dit keurmerk tonen de trotse opleiders aan dat ze een kwalitatief goede opleiding bieden én die opleiding continu up-to-date houden. Professionals en (aankomend) studenten weten voortaan dankzij het keurmerk welke opleidingen goed aansluiten op de praktijk.

Bekijk de gecertificeerde opleidingen 

Doe mee met e-Academy!

e-Academy brengt het onderwijs en bedrijfsleven bij elkaar. Vind jij dat ook belangrijk?

Doe mee met e-Academy, als bedrijf, opleider, student of professional