19 mei 2017

Thuiswinkel Webinar: Cross-border marathon, van Duitsland tot Amerika

Op donderdag 1 juni geeft Thuiswinkel in samenwerking met haar cross-border business partners van 11.00 uur tot 12.00 uur een webinarmarathon. Tijdens deze webinar reizen we door verschillende landen met ieder zijn eigen kenmerken. Heb jij plannen om cross-border te gaan? Oriënteer je tijdens de marathon op de verschillende buitenlandse markten.

Welke kansen liggen er in het verschiet?

Heb je plannen om een nieuwe markt te betreden? Of ben je gewoon benieuwd naar hoe de verschillende e-commercemarkten eruitzien? Neem dan deel aan de marathon op donderdag 1 juni. De webinar start in Duitsland bij onze business partner Dexport. Vervolgens kijken we met Salesupply naar de kansen van de Spaanse en Franse markt, en we eindigen in de Verenigde Staten. Naast de kansen komen natuurlijk ook de keerzijdes van cross-border ondernemen ter sprake. En net als voorgaande keren, kun je ook tijdens deze webinar weer al je vragen live stellen aan onze experts.

Gratis: on-demand terugkijken

Kun je op 1 juni niet? Je kunt deze en alle voorgaande Thuiswinkel Webinars naderhand on-demand terugkijken. Zo kun je je kennis bijspijkeren op het moment dat het jou uitkomt. De webinar gratis terugkijken doe je hier.

Show what you know: ontvang 1 PE-punt voor het e-Academy Register

De Thuiswinkel Webinar is toegevoegd aan de kennisactiviteiten van Thuiswinkel e-Academy. Registreer je dus voor de webinar en ontvang 1 Permanente Educatie (PE)-punt voor het e-Academy Register. Schrijf je gratis in voor het register en maak je expertise zichtbaar.

Meld je gratis aan

Meer weten wat de kansen zijn wanneer je cross-border gaat? Meld je dan nu gratis aan!