20 juni 2017

Een kijkje in de keuken bij de Talent Circle Conversion Optimization

In september gaan er weer vier Talent Circles van start: 

Conversion Optimization 
Performance Based Marketing
Digital Organization 
Digital & Social Selling for B2B

Deze Talent Circles zijn een initiatief van Thuiswinkel e-Academy waarin het leren van experts én van vakgenoten centraal staat.

Omzetgroei van 60%, direct toepasbaar en een echt hockeystick-effect

Benieuwd hoe onze Talent Circles er in de praktijk uitzien? Bekijk dan de onderstaande vlog ,‘loop’ een dagje mee tijdens een Talent Circle-bijeenkomst en ervaar de directe omzetgroei van onder andere Creon Online!

 

Interactieve bijeenkomsten

De Talent Circles bestaan uit zeven bijeenkomsten voor onder anderen marketing-, sales-, e-commerce- en HR-professionals met meer dan drie jaar ervaring. Tijdens de sessies komen de onderdelen begeleide intervisie, bedrijfsbezoeken, workshops, gastcolleges en case hacking aan bod. We willen de bijeenkomst een interactief karakter geven en om dit te kunnen garanderen is er per Talent Circle een maximum van veertien deelnemers. Meld je dus snel aan en spar in september met mede-professionals van bijvoorbeeld Klingel, YourSurprise, Expresso Fashion en CCV Nederland over relevante onderwerpen.

Profiteer nu van 20% korting

De reguliere kosten om deel te nemen aan de Talent Circles bedragen € 1.895. Leden en Business partners van Thuiswinkel.org krijgen echter 20% korting en betalen dus slechts € 1.495. Voor dit bedrag krijg je onder meer:
  • 7 bijeenkomsten inclusief maaltijd;
  • begeleiding van een topcoach;
  • netwerken met topspecialisten van andere e-commercebedrijven;
  • gastcolleges van aansprekende e-commercesprekers;
  • inspirerende bedrijfsbezoeken aan bijvoorbeeld Google en Snappcar;
  • lesmateriaal.

Ben je enthousiast geworden of wil je eerst nog wat meer informatie? Meld je dan hier aan of neem contact met ons op via 0318 648 501 of info@e-academy.nl.