17 november 2015

Vervroegd Sinterklaascadeau: Gratis ShoppingTomorrow e-book

Cover van het boek ShoppingTomorrow: Bent u klaar voor de consument van 2020? Afgelopen zaterdag is Sinterklaas in Nederland aangekomen. Reden voor ons om vast vervroegde Sinterklaascadeautjes uit te delen. Als je je nu gratis inschrijft in het e-Academy Register, ontvang je ook nog eens gratis het ShoppingTomorrow e-book. Bereid je goed voor op de aankomende feestdagendrukte en leer van de praktische tips van ShoppingTomorrow-experts! 

Wat staat er in ‘het grote boek’?

Vorig jaar heeft Ed Nijpels, voorzitter van Thuiswinkel.org, het boek ShoppingTomorrow: Bent u klaar voor de consument van 2020? gepresenteerd aan de bezoekers van de Webwinkel Vakdagen. In het boek, dat is geschreven door 660 experts uit de retail-, finance- en travel-industrie, komen dertig onderwerpen aan bod die direct of indirect met (online) retail te maken hebben. 

Wat zijn de belangrijkste technologische ontwikkelingen in de customer journey? Welke invloed hebben e-commercegiganten als Amazon, eBay en Alibaba op de Nederlandse retail? Hoe kun je de consument van de toekomst (blijven) bereiken? De antwoorden op deze, en nog vele andere vragen, staan in het e-book ShoppingTomorrow: Bent u klaar voor de consument van 2020? 

Waarom inschrijven in het e-Academy Register? 

Via het e-Academy Register vind je allerlei inspirerende kennisactiviteiten, zoals trainingen, cursussen en congressen, waarvoor je Permanente Educatie (PE)-punten krijgt. Deze PE-punten kun je bijhouden via het e-Academy Register.

  • Houd je kennis up-to-date én maak die zichtbaar
  • Vind trainingen, workshops, webinars en events over e-business
  • Ontvang Permanente Educatie (PE)-punten
  • Inschrijving eerste 12 maanden gratis 
  • Ontvang gratis het e-book ShoppingTomorrow: Bent u klaar voor de consument van 2020?

Schrijf je nu in in het e-Academy Register!