10 augustus 2017

Thuiswinkel e-Academy en Beeckestijn Business School leveren eerste lichting gecertificeerde deelnemers af

Sinds september 2016 biedt Beeckestijn Business School de door Thuiswinkel e-Academy gecertificeerde post-HBO opleiding E-commerce aan. Een opleiding van 3 maanden, speciaal voor e-commerce managers, channel managers, marketing managers en iedereen die binnen een organisatie betrokken is bij de planning en/of de uitvoering van e-commerce activiteiten.

Inspirerende docenten en goede mix tussen theorie en praktijk

Deze opleiding werd gemiddeld met een 8 gewaardeerd. “Inspirerende docenten en goede handvatten. Ook de casedag was erg leerzaam”, aldus deelnemer Karl Janssen. Ook Miguel van Bussel was zeer te spreken over de docenten: “Zeer goede opleiding. Goede mix tussen theorie en praktijk. Kwalitatief hoogwaardige docenten, specialisten uit hun vak.”

Programma manager Sophie van Rooij van Thuiswinkel e-Academy: “we hechten er groot belang aan dat er een gecertificeerde post HBO-opleiding op het gebied van E-commerce in de markt is, ten behoeve van onze achterban van bedrijven en docenten. Wij zijn daarom erg verheugd over onze samenwerking met Beeckestijn voor de opleiding post-HBO E-commerce ”.

Aan de slag met e-commerce binnen jouw organisatie? Schrijf je in!

Vanaf woensdag 27 september start de opleiding post-HBO E-commerce weer. Kijk hier voor meer informatie en inschrijven.