27 september 2017

Shopping Today 2017: eerste excellente opleidingen zijn een feit

Thuiswinkel e-Academy certificaten uitgereikt aan 19 opleidingen

Op donderdag 21 september was het tijd voor Shopping Today 2017! Met ‘Sport’ als overkoepelend thema voor deze dag werd het programma op toepasselijke wijze afgetrapt door cheerleaders. Diverse interessante sprekers, zoals Wijnand Jongen van Thuiswinkel.org, Herna Verhagen van Postnl en Piet Coelewij van Wehkamp, passeerden de revue. Als klap op de vuurpijl werden ook dit jaar de Thuiswinkel e-Academy certificaten uitgereikt.

e-Academy-certificaten

Tijdens een feestelijke lunch met bloemen en champagne werden wederom negentien opleidingen door Thuiswinkel e-Academy op de door haar achterban opgestelde e-commercecompetenties gecertificeerd. Zij ontvingen op ceremoniële wijze allemaal hun behaalde certificaat uit handen van Thuiswinkel.org voorzitter Paul Nijhof. De opleiders die opnieuw zijn gecertificeerd door e-Academy, zijn er in geslaagd om weer vernieuwing in hun curriculum aan te brengen. Hun curriculum voldoet aan de eisen die e-commercebedrijven en omnichannel spelers stellen op het gebied van online marketing, webshopmanagement of e-commercelogistiek.

 

Excellente curricula

Voor het eerst dit jaar werden vijf opleidingen excellent gecertificeerd. De excellente hbo-opleidingen zijn: de afstudeerrichting Digital Marketing van de Hogeschool van Amsterdam, Commerciële Economie Digital Business Concepts van Fontys Academy for Creative Industries en E-commerce, Marketing & Sales van Hogeschool Tio. 
Daarnaast zijn de opleidingsprogramma’s van de online marketing-traineeships van Schaal Plus en Digital Marketing Professionals excellent bevonden. 

 

Zijn jouw PE-Punten al bijgeschreven?

Ben jij ook bij Shopping Today geweest? Je ontvangt hiervoor niet alleen 5 PE-punten, maar maakt bovendien kans op een gratis opleidingsbudget van Lectric ter waarde van €700. Zijn jouw punten nog niet bijgeschreven, stuur ons dan een email via info@e-academy.nl.