10 oktober 2017

Bram Trienekens van Etrias gelukkige winnaar opleidingsbudget Lectric

Kennis verbreden met Search Engine Optimization

Bram Trienekens, Hoofd marketing & kwaliteitsmanager bij Etrias, heeft het door Lectric aangeboden opleidingsbudget ter waarde van €700 gewonnen. "Super mooi dit", aldus Bram. “Als je je niet blijft ontwikkelen, haalt op den duur de concurrentie je in. Ik zorg daarom dat ik waardevol ben en blijf en dus bovenop de cijfers zit”! Wij vroegen Bram naar zijn belangrijkste drijfveren.

Wat doe je in de dagelijkse praktijk?

 Naast de dagelijkse aansturing van de marketingafdeling bij Etrias ben ik ook verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze webshops. We zijn actief in Nederland, Duitsland, Frankrijk en Engeland. Hiervoor is het essentieel bovenop de cijfers te zitten en met de juiste data kan ik mijn collega's aansturen. Zo houd ik iedereen scherp, worden targets behaald en kunnen we door blijven groeien.

Waarom vind je het belangrijk om te blijven leren?

Stilstand is achteruitgang. Dat is ook echt zo, als je je niet blijft ontwikkelen haalt op den duur de concurrentie je in. Wanneer je nieuwe dingen blijft leren, leer je ook altijd wel iets wat je vervolgens kan toepassen in de praktijk. Zorg dat je waardevol bent en vooral blijft.

Weet je al hoe je jouw opleidingsbudget gaat besteden?

Ja, ik wil de eendaagse training Search Engine Optimization (SEO) gaan volgen. Ik hoop mijn kennis te kunnen verbreden met bruikbare tips en tricks. SEO blijft immers één van de belangrijkste zaken voor websites en webshops. Goede SEO is op de langere termijn zeer zeker waardevol en moet vooral niet onderschat worden. Dagelijks zijn onze marketeers onder andere bezig met de optimalisatie van de shops, van zoekmachine vriendelijke content schrijven tot aan linkbuilding. Ik ben benieuwd wat mij te wachten staat!

Ook up-to-date blijven in de e-businesswereld?

Bezoekers van Shopping Today maakten kans op een opleidingsbudget van Lectric ter waarde van €700. Daarnaast moest je ingeschreven staan in het e-Academy Register. Shopping Today trok een recordaantal bezoekers van 1.450, maar Bram Trienekens van Etrias is dus de gelukkige winnaar geworden.

Wil jij jouw carrière ook een boost geven door het volgen van relevante opleidingen op het gebied van e-commerce via Lectric en onze andere opleiders? Bekijk dan de agenda en lees wat e-Academy voor jou kan betekenen.

Meer weten?

Heb jij nog vragen over het bijschrijven van jouw PE-Punten van Shopping Today, het e-Academy Register, of iets anders? Stel je vraag via info@e-academy.nl.