8 december 2015

Feyenoord staat 1-0 voor met e-Commerce

Winnaar Eric Visser in Rotterdam

Erik Visser heeft de e-Academy gecertificeerde opleiding e-Commerce gewonnen van LECTRIC opleidingen. Erik, Senior Medewerker e-Commerce Feyenoord Rotterdam, was blij verrast dat hij de gelukkige winnaar is. “Ik heb eerlijk gezegd nog nooit iets gewonnen en daarom ben ik hier extra blij mee”, was de reactie van deze Rotterdammer. 

Erik schreef zich als e-business professional in tijdens het Shopping Today congres. “In deze tijd is het van belang ‘bij te blijven’ op het gebied van de snel veranderende e-businesswereld. Ik schreef mij in omdat ik denk dat het van belang is te laten zien dat je jezelf ontwikkelt in je vakgebied. Deze mooie prijs biedt me de gelegenheid om een groot deel van mijn permanente educatiepunten bij elkaar te verzamelen, gewoon erg leuk”.

Thuiswinkel e-Academy slaat een brug tussen het onderwijs en de e-business sector. Samen met opleiders en bedrijven zorgen we voor meer digitaal toptalent en e-business-professionals. Zo tillen we samen met opleiders als LECTRIC de e-commerce-branche naar een hoger niveau. Jurino Figaroa, Brandmanager voor LECTRIC opleidingen bij NCOI opleidingsgroep: “We werken samen met de e-Academy omdat we geloven in het stellen van kwaliteitseisen aan opleidingen. Voor de e-business-sector ontbrak dit nog en het is mooi om te zien dat LECTRIC opleidingen met maar liefst met drie opleidingen deel kan nemen aan het certificeringsproces. Het is een bekroning voor de kwaliteit van onze opleidingen. Deelnemers zoals Erik weten dan dat ze de juiste keuze maken bij het uitzoeken van een opleiding”.

Blijf up-to-date in de e-businesswereld

Met het e-Academy Register maak je jouw ervaring zichtbaar en word je in staat gesteld je kennis met trainingen, webinars en congressen bij te houden. Schrijf je in!