31 oktober 2017

Coming soon: denk jij mee met ons vernieuwde e-Academy portal?

Stapsgewijs naar ideale e-commerce leeromgeving

Thuiswinkel e-Academy lanceert in januari haar vernieuwde e-Academy-portal. Het huidige e-Academy Register en de hierop verkregen feedback heeft de afgelopen 2,5 jaar vele nieuwe inzichten opgeleverd. Dit heeft geresulteerd in een doorontwikkeling met een nieuwe aanbieder: Conclusion. Help jij mee deze portal nog beter te maken?

 

 

Wat kun je verwachten?

In samenwerking met Conclusion ontwikkelt Thuiswinkel e-Academy stapsgewijs een ideale e-commerce leeromgeving. Behalve een totaaloverzicht van leeractiviteiten, helpt het je ook op weg met inspirerende content op het gebied van e-commerce. En dit alles in een state-of-the-art Learning Management Systeem (LMS) inclusief goede usability!

Vind de juiste kennisactiviteiten 

- Krijg een totaaloverzicht van alle relevante digital kennisactiviteiten. 
- NIEUW: maak kennis met nieuwe leeractiviteiten zoals maatwerk en incompany.
- Krijg toegang tot unieke e-commerce content.
- Scheid kaf van koren via certificering en NIEUW: reviews.

Profiteer van voordelen

- Bouw studiepunten op ten behoeve van persoonlijke kwalificatie.
- NIEUW: profiteer als lid van Thuiswinkel.org van extra voordelen zoals kortingen op trainingen.

Wat betekent dit voor jou?

Als e-Academy geregistreerde krijg je automatisch toegang tot deze vernieuwde portal. In de volgende nieuwsbrieven vind je meer informatie hierover. Tot januari kan je uiteraard nog gewoon terecht in ons e-Academy register voor het volgen van een training.

Meer informatie of meedenken?

Help jij mee de e-Academy portal nog beter te maken of wil je gewoon alvast meer informatie? Neem dan contact op met Lydia van Toorn via info@e-academy.nl of 0318-648 501.