21 november 2017

Eenvoudig toegang tot de juiste training op elk gewenst moment

Blijf relevant en aansprekend in e-business

In de vorige nieuwsbrief informeerden wij jou over de lancering van de vernieuwde e-Academy leerportal. Hiermee sluit e-Academy naadloos aan op een vurige wens: één centrale plek voor het complete leeraanbod in e-commerce. Zo krijg je als professional eenvoudig toegang tot de juiste training, op elk gewenst moment.

Uit onderzoek blijkt namelijk dat de 3 belangrijkste aspecten om rekening mee te houden bij het faciliteren van leren, zijn:

 

1) het actief stimuleren van leren; 
2) het toegankelijk maken van leren op één centrale plek;
3) het aanbieden van een relevant leeraanbod.

Stimuleren van leren

Om relevant en aansprekend te blijven in de e-business, is het belangrijk op de hoogte te zijn van ontwikkelingen en trends. Aan elke training in de vernieuwde e-Academy portal zijn studiepunten verbonden. Als je jaarlijks 30 PE-punten verzamelt, ben jij gekwalificeerd als e-Academy Professional. Je mag dan het logo ‘e-Academy Professional’ voeren en jouw kennis zichtbaar maken op je CV en LinkedIn Profiel.

Leren op een centrale plek

Vanaf december/januari kun jij op ons vernieuwde e-Academy portal terecht waar je op één centrale plek een compleet leeraanbod gepresenteerd krijgt. Het gehele internet afstruinen is dus niet meer nodig, Thuiswinkel e-Academy brengt voor jou in kaart bij wie jij jezelf het beste kunt ontwikkelen. Daarbovenop geven reviews van oud-deelnemers jou inzicht in de waardering die vakgenoten geven aan een training. Zo maak je altijd een weloverwogen keuze.

Relevant leeraanbod

Iedereen leert het beste op zijn of haar eigen manier. Daarom biedt het e-Academy leerportal via haar getoetste netwerk van Learning Partners verschillende leervormen aan: (klassikale) trainingen, events, e-learnings, workshops en webinars. Het gehele aanbod wordt verder uitgebreid, zo is er straks ook de mogelijkheid een incompany of maatwerk training via het portaal te vinden en boeken. Zo krijg je dus eenvoudig toegang tot de juiste training, op elk gewenst moment.

Een training of andere leeractiviteit volgen was nog nooit zo eenvoudig. Voortaan zoek én boek je direct een leeractiviteit via de e-Academy portal. Is jouw organisatie lid van Thuiswinkel.org, dan profiteer je bovendien van aantrekkelijke (periodieke) kortingsacties!

Wat moet je doen om hiervan te profiteren?

Ben jij geregistreerd bij e-Academy? Dan krijg je in de loop van december automatisch toegang tot deze vernieuwde portal. Houd hiervoor je mailbox in de gaten. Wil je alvast meer informatie? Neem dan contact op met Lydia van Toorn via info@e-academy.nl of 0318-648 501.

 PS: tot januari kun je nog gewoon terecht in ons e-Academy Register voor één van de vele leeractiviteiten.