23 november 2017

Pieter Zwart van Coolblue geeft presentatie op WWV 2018

Meld je aan en verdien 5 PE-Punten

Alles en iedereen bij Coolblue is bezig om klanten tevreden te maken, of beter nog te verwonderen. Tijdens zijn presentatie geeft Pieter Zwart, Founder en CEO van Coolblue, je een kijkje achter de schermen van de webwinkel, waar alles draait om klanttevredenheid en groei. Pieter laat je zien hoe een obsessieve focus op klanttevredenheid key is voor een omzetgroei van 0 naar meer dan een miljard euro.

 

Voor de twaalfde keer vindt in 2018 het belangrijkste e-commerce event van de Benelux plaats, de Webwinkel Vakdagen (WWV). Na 11 succesvolle edities met afgelopen jaar een recordaantal bezoekers van 11.176, volgt in 2018 een nieuwe editie boordevol interessante sprekers, relevante thema's en vele exposanten.  

Bezoek het #1 e-commerce event van de Benelux

Kom jij ook naar de Webwinkel Vakdagen? Meld je aan! Nog niet aangemeld in het e-Academy register? Schrijf je nu gratis in en verdien meteen je eerste 5 PE-Punten op de Webwinkel Vakdagen.  

P.s. Helaas is het voor studenten niet mogelijk om de beurs te bezoeken, studenten zal dan ook de toegang ontzegd worden.