13 december 2017

Maak kennis met onze nieuwe portal tijdens de Webwinkel Vakdagen

Topsprekers in keynote zaal

Tijdens de Webwinkel Vakdagen op 24 en 25 januari kun je kennismaken met de nieuwe e-Academy portal. Met deze nieuwe portal krijg je eenvoudig toegang tot de juiste training op elk gewenst moment. Zo blijf jij relevant en op de hoogte van alles in de e-business. Wij helpen je in kaart brengen hoe en waar jij je het beste kunt ontwikkelen. Iedereen kan zich gratis aanmelden en als lid van Thuiswinkel.org profiteer je ook nog van aantrekkelijke (periodieke) kortingsacties! Zien we jou daar op standnummer 14? Je kunt je hier gemakkelijk inschrijven voor het register. 

Voor de twaalfde keer vindt in 2018 het belangrijkste e-commerce event van de Benelux plaats, de Webwinkel Vakdagen. Wanneer je op zoek bent naar mogelijkheden om meer rendement uit jouw online activiteiten te halen ben je bij de Webwinkel Vakdagen aan het juiste adres. 

Topsprekers in keynote zaal

Na 11 succesvolle edities met afgelopen jaar een recordaantal bezoekers van 11.176, volgt in 2018 een nieuwe editie boordevol interessante sprekers, zoals Pieter Zwart (CEO Coolblue), Huub Vermeulen (CEO bol.com) en Alex Ootes (Amazon). 

Jij komt toch ook?

Bezoek het #1 e-Commerce event en meld je snel aan! Met een bezoek aan de Webwinkel Vakdagen verdien je bovendien 5 PE-Punten voor het e-Academy Register. Ben je nog niet ingeschreven voor het e-Academy Register? Doe dit dan snel en verdien je eerste 5 PE-Punten!