12 januari 2018

Maak kans op een gratis eendaagse training!

Over twee weken is het eindelijk weer zover: de Webwinkel Vakdagen! Twee dagen lang ervaringen uitwisselen met 11.000 vakgenoten? In elf themazalen en in één grote keynotezaal worden meer dan 200 inspirerende sessies verzorgd door sprekers als Pieter Zwart (Coolblue) en Olivier van Duijn (Marktplaats). Wist je dat je vijf PE-Punten per dag kunt verdienen met jouw beursbezoek? Het e-Academy team vertelt je er graag meer over op de stand! Kom langs en maak kans op een gratis eendaagse training naar keuze.

Wij helpen je stappen zetten

Naast de vele interessante presentaties, kun je ons ook vinden op de beursvloer. Dit jaar vind je Thuiswinkel.org en e-Academy bij standnummer 14. Bekijk hieronder de plattegrond om te zien waar je precies heen kunt om ons te ontmoeten. 

 

Altijd blijven leren

Bij onze stand kun je ook kennismaken met de vernieuwde e-Academy Portal. Thuiswinkel e-Academy zorgt voor meer digitaal talent en zorgt dat jouw expertise voor iedereen zichtbaar is. We helpen je graag in kaart brengen welke training voor jou het best passend is en hoe jij je het beste kunt ontwikkelen. Onder alle inschrijvingen tijdens de Webwinkel Vakdagen in de e-Academy Portal verloten we een GRATIS eendaagse training naar keuze.

Jij komt toch ook?

Heb je je nog niet aangemeld voor het #1 e-Commerce event, doe dit dan snel!