12 februari 2018

Coming up: de nieuwe editie Talent Circles

70 professionals gingen jou al voor!

In april start Thuiswinkel e-Academy weer met de nieuwe editie Talent Circles. Met de Talent Circles word jij scherp gehouden en geholpen om meer uit je vakgebied en persoonlijke ontwikkeling te halen. Wil jij jezelf onderscheiden door je kennis te ontwikkelen? Bekijk dan hieronder de onderwerpen van de nieuwe editie Talent Circles en meld je aan!

 

 

 

Al ruim 70 professionals, werkzaam bij o.a. Greetz, Expresso en Achmea, gingen je voor! e-Academy biedt de volgende Talent Circles aan:

"De rode draad die in alle dagen terugkomt maakt het tot een volwaardige training waar je echt iets mee kunt. Gastsprekers voegen echt wat toe, "grote namen" binnen CRO en fijne presentaties."

What’s in it for you?

Als lid van Thuiswinkel.org  krijg je 20% korting op deelname aan een Talent Circle. De kosten voor niet-leden bedragen €1.895. Voor leden van Thuiswinkel.org is dit slechts €1.495. Hiervoor is alles inbegrepen voor de 7 bijeenkomsten:

•     7 bijeenkomsten inclusief maaltijd

•     Begeleiding van een topcoach

•     Netwerken met andere topspecialisten van e-commerce bedrijven

•     Gastcolleges van aansprekende e-commerce sprekers

•     Inspirerende bedrijfsbezoeken aan bijvoorbeeld Google en Snappcar

•     Lesmateriaal

Meer informatie? 

Deelnemen aan een van onze Talent Circles is een unieke kans om jezelf te verbeteren en te onderscheiden. Ben je enthousiast geworden of wil je eerst nog wat meer informatie? Neem contact met ons op via 0318 648 501 of info@e-academy.nl