14 december 2015

Bezoek gratis de Webwinkel Vakdagen én ontvang 5 PE-punten voor het e-Academy Register

Webwinkel Vakdagen logo

Dé e-commercebeurs van Nederland is toegevoegd aan de lijst met kennisactiviteiten van Thuiswinkel e-Academy. Of je als starter nou het startersplein bezoekt of als expert de verschillende keynotesessies bijwoont: de Webwinkel Vakdagen biedt altijd kennis die aansluit op jouw niveau. Kom dus op 20 en/of 21 januari gratis naar de Webwinkel Vakdagen in de Jaarbeurs, Utrecht, en ontvang 5 Permanente Educatie (PE)-punten voor het e-Academy Register!

Verbreed én verdiep je kennis in 1 of 2 dagen

Met elk jaar rond de 10.000 bezoekers staat de Webwinkel Vakdagen al 10 jaar bekend als dé e-commercebeurs van Nederland. Bezoekers kunnen hun kennis afhalen op de beursvloer, waar ruim 250 e-commerceleveranciers je verder helpen met marketingoplossingen, internetveiligheid en nog veel meer. Of neem plaats bij één van de keynotes die op het programma staan van onder andere bol.com, Facebook, Google en ShoppingTomorrow.

Meld je gratis aan en verdien 5 PE-punten!

Of je nu expert of nieuwkomer bent, de Webwinkel Vakdagen biedt informatie op elk niveau, die aansluit op jouw kennis. Pak deze mogelijkheid om jouw kennis actueel te houden en ook nog 5 PE-punten te verdienen. Meld je gratis aan voor de Webwinkel Vakdagen 2016! Geef bij je aanmelding je registratienummer van jouw e-Academy Register inschrijving door en geef aan dat je PE-punten wilt ontvangen.

Heb je je aangemeld voor de Webwinkel Vakdagen en sta je ingeschreven in het e-Academy Register? Top! Op de Webwinkel Vakdagen wordt je badge gescand en worden je PE-punten automatisch bijgeschreven. Als je inlogt in het e-Academy Register zie je een overzicht van de door jou behaalde PE-punten.

Benieuwd waar je nog meer PE-punten mee kunt behalen? Bekijk de agenda met e-business-opleidingen en -bijeenkomsten waar je PE-punten kunt verdienen!