29 maart 2018

Even voorstellen: learning partner Adwise – Your Digital Brain

Wie zijn zij en wat drijft hen?

Zonder onze learning partners kan e-Academy Campus niet bestaan. Wie zijn zij en wat drijft hen? Hoogste tijd om kennis te maken. Vanaf nu stellen wij elke nieuwsbrief een learning partner aan je voor. Maak vandaag kennis met Adwise - Your Digital Brain.

Wie is Adwise?

Adwise is een full-service digital agency met meer dan 80 professionals die iedere dag met passie werken aan de ambities van opdrachtgevers. Adwise heeft specialisaties op het gebied van e-commerce, leadgeneratie, procesoptimalisatie, service & loyaliteit, arbeidsmarktcommunicatie en branding. Wij delen onze kennis en expertise graag via onze Digital Academy door middel van kennissessies, werkshops, seminars en trainingen.

Wat is de toegevoegde waarde van de e-Academy Campus voor jullie?

Normaal bieden wij de trainingen van onze Academy aan via onze eigen klanten en netwerk. De e-Academy Campus van Thuiswinkel e-Academy is een mooie kans onze trainingen bij een groter publiek bekend te maken. Thuiswinkel.org is een bekende en gerenommeerde naam in de (r)etail markt. Ook wij hebben als specialisatie e-commerce en (r)etail, dus dit sluit perfect op elkaar aan.

Welke trainingen bieden jullie aan op de Campus?

Alle trainingen van Academy bieden wij ook in de e-Academy Campus aan:
- Google Analytics basistraining (gratis)
- Content marketing training
- Google AdWords basistraining
- SEO basistraining
- Facebook training

Leuk om te vermelden is dat de leden van Thuiswinkel.org tot 1 juni exclusief profiteren van kortingen op deze trainingen.

Welke trends zien jullie op het gebied van learning/trainingen?

Onze teams zijn zo ingericht dat er continu ingehaakt kan worden op trends en ontwikkelingen. Onze specialisten werken samen in Squads en Chapters. Zij zitten hiervoor wekelijks samen en iedereen benut hierin 10% van zijn/haar tijd om kennis uit te wisselen. Onze specialisten bezoeken hiervoor bijvoorbeeld bekende events en conferenties in het vakgebied om continu voorop te lopen.

In eerste instantie boden wij via de Academy eerst de bekende basistrainingen aan zoals SEO en Google Analytics. Recent hebben wij hier een GDPR training aan toegevoegd voor digital marketeers & ondernemers. Daarnaast zijn er ook plannen om trainingen te ontwikkelen op het gebied van bijvoorbeeld artificial intelligence. We signaleren kansen en spelen graag in op de wensen en vraag vanuit de markt.

Waarin onderscheiden jullie trainingen zich van andere aanbieders?

Wij zijn geen standaard trainingsbureau, maar ontstaan vanuit de inhoud. Onze trainingen worden ontwikkeld door praktijkspecialisten die dagelijks met hun voeten in de klei staan. Alle nieuwe trends die de praktijkspecialisten zien, nemen zij gelijk mee in een volgende training. De trainingen kunnen ook praktisch zijn, bijvoorbeeld dat de deelnemers hun laptop meenemen en we dan inzoomen op hun Adwords campagne. We bieden de trainingen zowel in Almelo en Utrecht aan, dus ook voor de mensen in het oosten van Nederland is de drempel laag een training te volgen. Na afloop en tussendoor is er altijd een rondleiding door het pand en over de werkvloer, zodat de deelnemers gelijk de sfeer en praktijk voelen.