15 mei 2018

Veelgestelde vragen beantwoord

"Wat is e-Academy Campus eigenlijk precies?” “Zijn er kosten verbonden aan inschrijven?" En "hoe werkt het nu met de studiepunten?" Dit zijn zomaar wat vragen die we regelmatig gesteld krijgen. Speciaal voor jou hebben wij de antwoorden op alle veelgestelde vragen over e-Academy Campus op een rijtje gezet. 

Wat is de e-Academy Campus?

Dee-Academy Campus is hét leerportaal voor de e-commerce professional die zich wil blijven ontwikkelen op het gebied van e-business. In de campus vind je een totaaloverzicht van de beste e-commerce leeractiviteiten aangeboden door Nederlandse opleiders én krijg je handvatten om gestructureerd aan jouw professionele ontwikkeling te werken. De belangrijkste opleiders en congresorganisaties zijn bij ons aangesloten en bieden hun trainingen, events, webinars en online cursussen via de e-Academy Campus aan. In de e-Academy Campus zoek en boek je een leeractiviteit naar jouw keuze.

Kan elke opleider aangesloten worden bij de e-Academy Campus? 
Nee. Thuiswinkel e-Academy toetst vooraf of een opleider aan de gewenste kwaliteit voldoet en kent studiepunten toe aan alle trainingen, events, webinars en online cursussen in de campus. Op dit moment beiden we 200 leeractiviteiten van 22 learning partners aan. Dit aanbod breidt zich wekelijks uit.

Wat kost inschrijving in de e-Academy Campus?

Inschrijven in de e-Academy Campus is gratis. Voorwaarde voor inschrijving is dat je werkzaam bent in de e-business. Ben je een opleider en wil je je met jouw organisatie aansluiten bij de e-Academy Campus? Stuur dan een e-mail naar info@e-academy.nl.

Bij wie kan ik terecht voor vragen over de e-Academy Campus?

Thuiswinkel e-Academy brengt door middel van het e-Academy Campus leerportaal, opleider en deelnemer bij elkaar. Bij vragen over de boeking, het aanbod in het leerportaal en het gebruik van het leerportaal kun je contact opnemen met Thuiswinkel e-Academy via info@e-academy.nl of 0318-648 501. Zodra er een boeking plaatsvindt, ga je een overeenkomst aan met de desbetreffende opleider.

Hoe kan ik een training of andere leeractiviteit in de e-Academy Campus boeken?

Als je een training wilt boeken ga je naar het overzicht van leeractiviteiten. Hier kun je het totale aanbod van leeractiviteiten filteren. Heb je een leeractiviteit gevonden die je graag wilt volgen? Klik dan in de zoekresultaten op de button ‘selecteer’ en vervolgens op ‘boeken’. Mocht je nog niet aangemeld zijn voor de e-Academy Campus, dan word je hier gevraagd om jouw gegevens in te vullen.

Wat zijn e-Academy Points?

Aan elke leeractiviteit in de e-Academy Campus zijn e-Academy Points verbonden. 1 e-Academy Point staat gelijk aan 1 netto lesuur. Wanneer je 30 e-Academy Points per jaar behaalt (= gelijk aan 30 netto lesuren), mag je jezelf officieel een e-Academy Professional noemen. Je krijgt een logo en certificaat toegestuurd die je op je CV en LinkedIn kunt delen en je bent vindbaar voor werkgevers. Zo is het voor de buitenwereld zichtbaar dat je aan vakinhoudelijke ontwikkeling doet.

Ik heb niet genoeg studiepunten behaald. Is dit erg?

Nee, dit is niet erg. De studiepunten zijn facultatief, niet verplicht. Je kunt gewoon leeractiviteiten via de e-Academy Campus blijven boeken en volgen.

Staat jouw vraag er niet tussen bekijk dan ons gehele overzicht van veelgestelde vragen. Heb je behoefte aan meer toelichting? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 0318-648 501 of info@e-academy.nl.