30 mei 2018

Leer alles over het volledige e-fulfilment proces met de Talent Circle e-fulfilment

Start in oktober 2018

Voor (r)etailers is het duidelijk: het online kanaal blijft bovenmatig hard groeien. Het is iedere dag een uitdaging om de orderstroom op tijd en correct te laten verlopen. Reden te meer om continu stil te blijven staan bij het volledige e-fulfilment proces, vanaf de leverancier tot en met de aflevering bij de klant. Speciaal hiervoor heeft Thuiswinkel e-Academy samen met topcoaches uit de sector de Talent Circle e-fulfilment ontwikkeld. Thema’s als de last mile, ordermanagement, e-warehousing en retourlogistiek zijn continu aan verandering onderhevig en spelen hierbij een belangrijke rol.

De Talent Circle e-fulfilment is een perfect gelegenheid om je netwerk te verbreden én daarnaast ook nog eens kennis op te doen. Tijdens de Talent Circle ga je vanaf oktober onder begeleiding van verschillende expertcoaches tijdens 7 sessies verspreid over 3 maanden aan de slag met vraagstukken als:

- Welke invloed heeft e-commerce op de inrichting van de processen in distributiecentra?
- Welke ontwikkelingen zien we in de last-mile?
- Welke key-performance indicators zijn in e-fulfilment vooral van belang?
- Hoe zorg je ervoor dat je organisatie wendbaar, klantgericht en bereid is om constant te verbeteren?

Profiteer van 20% korting

Is jouw organisatie lid of Business Partner van Thuiswinkel.org? Dan profiteer je bovendien van korting en betaal je slechts €1.495 per deelnemer in plaats van €1.895.

Volg het voorbeeld van vele andere professionals en start jouw leerproces

Ruim 70 professionals van bedrijven als Greetz, G-Star, Achmea en Wehkamp gingen jou al voor en volgenden eerder één van de Talent Circles van Thuiswinkel e-Academy. Misschien ook iets voor jou of één van je collega’s? Schrijf je dan nog vandaag in! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lydia van Toorn via 06-1999 1081.