12 juli 2018

Actief op social media? CEO Social Media & Online Marketing wijst je de weg

Vindbaarheid van je eigen webshop en aanwezig en actief zijn op de meest gangbare socialmedia- platformen is tegenwoordig een eerste vereiste om zaken te doen. Ben je met je bedrijf actief op social media, maar zoek je nog naar de juiste strategie en aanpak om hier business uit te halen? CEO Social Media & Online Marketing is gespecialiseerd in (online) social-mediacursussen op maat en biedt concrete handvatten om direct aan de slag te gaan. 


Wie is CEO Social Media & Online Marketing?

“Wij zijn een onafhankelijke opleidingsorganisatie gespecialiseerd in social-media en online marketing cursussen. Onze cursussen worden incompany gegeven door docenten uit de praktijk. Alle cursisten ontvangen bij aanvang een Nederlandstalig handboek van de cursus. Elke cursus wordt afgesloten met een certificaat. Binnenkort kunnen de cursussen ook online worden gevolgd. 

Waarom bieden jullie trainingen aan via de e-Academy Campus?
Bij e-Academy Campus zijn veel leden aangesloten die behoefte hebben aan het (laten) trainen van afdelingen en teams aangepast op hun specifieke wensen en behoeften. Daarnaast zijn er ook ondernemers die geen tijd hebben om een cursus te volgen. Daarom worden onze cursussen binnenkort ook online aangeboden zodat deze ondernemers op de tijd wanneer het past kunnen leren. Inclusief Nederlands handboek en certificaat. 

Welke trainingen bieden jullie aan?
Wij bieden als enige in Nederland alle social-media en online marketing cursussen aan voor zakelijk gebruik. Al onze Social Media cursussen zijn zowel voor beginners als gevorderden beschikbaar. Wij dekken het hele spectrum af van LinkedIn Professional, LinkedIn Business en LinkedIn Sales tot Navigator, Facebook Professional en Facebook Business, Twitter Professional, Instagram en  Pinterest. Daarnaast geven wij ook Online Marketing cursussen zoals Google Ads (voorheen AdWords)  en Google Marketing Platform (voorheen Analytics).

Welke trends zie je op het gebied van learnings/trainingen?
Het tijdsbeslag door het volgen van cursussen van medewerkers moet beperkt worden door de hoge werkdruk. Door het vooraf inzetten van de door ons ontwikkelde Social Competence Monitor kunnen we high impact opleiden. De combinatie van klassikaal opleiden en online leren (blended learning) is bij steeds meer klanten een harde eis en kunnen wij ook bieden. 

Waarom moeten e-commerceprofessionals jullie trainingen volgen? 
Onze cursussen sluiten goed aan bij de huidige verkoopcyclus waarbij (potentiële) klanten zich eerst gaan oriënteren op internet en via social media zich een beeld willen vormen van de verkopende partij. Vindbaarheid van je eigen website/ shop,  aanwezig en actief zijn op de meest gangbare social media platformen is een vereiste om zaken te doen. Veel e-commerce professionals maken jammer genoeg beperkt gebruik van de vele mogelijkheden.“

Interesse in een cursus van CEO Social Media & Online Marketing? In e-Academy Campus vind je hun volledige aanbod.