14 september 2018

Vijf redenen waarom je Shopping Today niet wilt missen

Meld je aan en ontvang vijf e-Academy Points

Hoe blijf jij bij in de razendsnel ontwikkelende e-commercebranche? Elke dag komen er nieuwe ontwikkelingen bij, maar hoe speel je hier het beste op in? Shopping Today is hét e-commerce kennisevent van het jaar!Meld je aan en laat je inspireren op 20 september. Met jouw bezoek ontvang je bovendien 5 e-Academy Points voor e-Academy Campus.

 

 

5 redenen waarom je Shopping Today niet wilt missen.

1.     Ontvang praktische tips, waarmee je direct kunt starten

Shopping Today is niet zomaar een event over e-commerce het is hét e-commerce kennisevent. We haken met deze insteek in op de behoefte om praktische tips mee te geven, die je direct kunt toepassen op je dagelijkse werkzaamheden. Alle presentaties tijdens dit jaarlijkse e-commerce-event zijn erop gericht om jou verder te helpen. Start dus direct met het nóg succesvoller maken van je (web)shop.

2. Word toekomstproof met de experts van ShoppingTomorrow

De onderzoeken van de expertgroepen van ShoppingTomorrow zijn gestart en tijdens Shopping Today presenteren zij hun eerste bevindingen. Wat zijn de trends op dit moment en hoe speel je als webshop in op de toekomst? Kies uit de 25 onderwerpen en vakgebieden van ShoppingTomorrow.

3. Kom netwerken met 1200+ e-commerceprofessionals

Lopen andere e-commercemanagers tegen dezelfde problemen aan? Hoe gaan zij om met de nieuwste trends binnen e-commerce? Of het nu gebeurt tijdens de lunch, de interactieve sessies of de borrel: Shopping Today biedt ruime gelegenheid tot netwerken. Zo kun jij bijpraten met andere e-commercemanagers of leren van mede-webwinkeliers. Om het nog makkelijker te maken, kun je dit jaar gebruik maken van de Handshake app.

4. Persoonlijk programma

Van conversie-optimalisatie tot big data: Shopping Today biedt je de onderwerpen waar je meer over wilt leren. Stel je persoonlijke programma samen uit meer dan 40 praktische cases en diepgaande kennissessies, zodat je precies leert waar jij behoefte aan hebt.

5. Show what you know

Als bezoeker van Shopping Today verdien je 5 e-Academy Points voor de Academy Campus. Hiermee laat je zien dat jij je kennis up-to-date houdt. Via dit gratis actieprogramma helpen wij jou met jezelf ontwikkelen én je expertise zichtbaar maken voor de buitenwereld. Als je jaarlijks 30 e-Academy Points verdient, ben je gekwalificeerd tot e-Academy Professional. Schrijf je direct gratis in en haal die punten binnen!

Ben je overtuigd en wil je Shopping Today 2018 niet missen? Bestel dan nu je ticket voor hét e-commerce kennisevent op 20 september in DeFabrique in Utrecht.