11 januari 2016

Een opleiding van Beeckestijn Business School winnen? Kom naar de Webwinkel Vakdagen!

Logo van de Webwinkel Vakdagen

Op 20 en 21 januari vindt de é-commercebeurs van Nederland plaats in de Jaarsbeurs in Utrecht. Met een bezoek aan de Webwinkel Vakdagen maak je kans om een opleiding van Beeckestijn Business School te winnen, t.w.v.  €3250,-! De Webwinkel Vakdagen is toegevoegd aan de lijst met kennisactiviteiten van Thuiswinkel e-Academy, dus met een bezoek aan de beurs ontvang je 5 Permanente Educatie (PE) punten.

Win een Beeckestijn Business School opleiding t.w.v. €3250,-!

Kom jij naar de Webwinkel Vakdagen en sta je ingeschreven in het e-Academy Register? Dan maak je kans op de opleiding Post HBO Digital en Online Marketing van Beeckestijn Business School ter waarde van €3.250,-. De kern van deze opleiding bestaat uit het ontwikkelen van nieuwe marketingstrategieën en hoe deze concreet, succesvol en actiematig zijn uit te voeren. Meer over deze opleiding? Kijk dan op de website van Beeckestijn Business School.

Keynotes van onder andere bol.com en Facebook

Na 9 succesvolle edities met gemiddeld meer dan 10.000 bezoekers, volgt dit jaar een speciale jubileumeditie. De vier onderwerpen customer experience, retentie, omni channel en cross border lopen als rode draad door het sprekersprogramma, met keynotes van onder andere bol.com, Facebook en Google. Als bezoeker kun jij daarnaast je kennis afhalen op de beursvloer, waar ruim 250 e-commerceleveranciers je verder helpen met marketingoplossingen, internetveiligheid en meer. Bekijk hier het gehele programma van 20 en 21 januari.

5 PE-punten verdienen? Meld je gratis aan!

Wil jij 5 PE-punten verdienen? Meld je dan gratis aan voor de Webwinkel Vakdagen 2016! Om PE-punten te verdienen, moet je wel ingeschreven staan in het e-Academy register. Schrijf je dus eerst in!
Pak deze mogelijkheid om jouw kennis actueel te houden! Of je nu expert of nieuwkomer bent, de Webwinkel Vakdagen biedt informatie en kennis voor iedereen.