20 januari 2016 Persbericht

Thuiswinkel e-Academy certificeert 12 extra opleidingen

logo e-academy

Thuiswinkel e-Academy heeft 12 extra opleidingen gecertificeerd. Het betreft 10 voltijds HBO opleidingen en 2 particuliere opleidingen. De opleidingen zijn gecertificeerd op een van de drie ‘digital business’ disciplines, namelijk e-Marketing, e-Commerce en e-Supply Chain Management.
Met het keurmerk van e-Academy tonen de gecertificeerde instellingen aan dat ze een kwalitatief goede opleiding bieden én die opleiding continu up-to-date houden. Studenten en bedrijven vinden dat belangrijk. In de veelheid van opleidingen geven zij de voorkeur aan een opleiding die goed aansluit op de praktijk.
Sophie van Rooij, Program Manager Thuiswinkel e-Academy, overhandigde de certificaten tijdens de Webwinkel Vakdagen op 20 januari. ‘In totaal zijn er nu 22 opleidingen gecertificeerd. 10 van de 15 grootste HBO instellingen hebben inmiddels een of meer certificaten. We zijn tevreden met de ontwikkeling dat steeds meer instellingen de toegevoegde waarde zien van het keurmerk. e-Academy helpt de opleidingen met het hooghouden van de kwaliteit en actualiteit. Op deze wijze tillen we samen het niveau van online kennis en vaardigheden in Nederland naar een hoger plan, aldus Van Rooij.

Bekijk hier alle gecertificeerde opleidingen

 e-academy groepsfoto