7 maart 2016

Test van Thuiswinkel e-Academy maakt e-marketingcompetenties meetbaar

Ben je benieuwd op welk niveau jouw e-marketingmedewerkers zitten? En wil je ondersteuning bij het kiezen van een richting voor verdere ontwikkeling? De e-Marketing Competentietest van Thuiswinkel e-Academy helpt je daarbij. In samenwerking met Sqillzer, het professionele online testplatform, wordt het inzichtelijk brengen van het talent van je medewerkers een stuk makkelijker. 


 

Wat is een e-Marketing Competentietest?

Met de gecertificeerde test wordt het inzichtelijk brengen van het talent van jezelf en jouw collega’s een stuk makkelijker. De test wordt aangeboden op het professionele testplatform van Sqillzer. De test is gebaseerd op de eindtermen van e-Academy die ook worden gebruikt voor het certificeren van hbo-opleidingen. De hbo-test bestaat uit 99 meerkeuzevragen over verschillende vakgebieden: online marketingbeleid & strategie, databasemanagement, traffic, online communicatie, CRM en wetgeving & ethiek. 

Wat levert de test op voor jouw organisatie?

Iedere professional kan en moet blijven groeien. De e-Marketing Competentietest geeft aan op welke gebieden je nog kunt groeien is en kan richting geven aan de studiekeuze. Als je de test een tweede keer maakt, kun je de groei van jouw e-marketingcompetenties toetsen. De gemiddelde resultaten van jouw bedrijf kun je als benchmark gebruiken met andere e-commercebedrijven uit Nederland. Maar je kunt de test natuurlijk ook gebruiken om het kennisniveauverschil tussen medewerkers en sollicitanten te toetsen. 

Test geeft richting aan Lifelong Learning Companies

De test is ook een mooie aanvulling voor bedrijven die Lifelong Learning Company zijn. Lifelong Learning Companies zijn bedrijven die haar medewerkers stimuleren om continu te werken aan hun professionele ontwikkeling. Jaarlijks hebben de medewerkers 30 uur beschikbaar voor kennisverrijking. Door kennisactiviteiten te volgen, verzamelen zij Permanente Educatiepunten (PE-punten). De e-Marketing Competentietest geeft richting aan de studiekeuze van de medewerkers.

Korting voor leden en business partners van Thuiswinkel.org

Leden en business partners van Thuiswinkel.org ontvangen een flinke korting op de test en het uitgebreide rapport. Kijk hier voor meer informatie over de e-Marketing Competentietest. Of neem direct contact met ons op via 0318 64 85 01 of info@e-academy.nl.