23 september 2016

Thuiswinkel Webinar: Haal meer rendement uit Instagram en verdien gratis 1 PE-punt!

Thuiswinkel webinar

Facebook en Twitter zijn waarschijnlijk al standaard kanalen in je online marketingmix, maar ook Instagram wordt nu steeds interessanter voor zakelijk gebruik. Instagram is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een volwassen social mediaplatform. Wist je dat maar liefst 2,1 miljoen Nederlanders gebruik maken van Instagram? Volg de Thuiswinkel Webinar op donderdag 6 oktober om 11.00 uur en leer alles over de voordelen van Instagram voor jouw bedrijf, hoe je kunt adverteren en wat een Instagram-bedrijfsprofiel is.  

Het bedrijfsprofiel is een nieuwe ontwikkeling op Instagram. Maar wat kun je met zo’n Instagram-bedrijfsprofiel en welke kansen biedt het jouw bedrijf? Pim Brans, SEA consultant bij Tribal, vertelt tijdens de webinar wat de voordelen zijn van Instagram voor bedrijven en legt daarbij uit hoe Instagram en de bedrijfsprofielen ingezet kunnen worden om rendement te kunnen halen uit deze voordelen.

Zet de webinar nu vast in je agenda. Geen tijd om te kijken? Leden en business partners kunnen de webinar achteraf gratis terugkijken via Mijn Account. Verdien gratis 1 PE-punt bij het kijken van de webinar!
Schrijf je nu in!