21 september 2016

e-Academy op Shopping Today: Wist je dat…?

Shopping today

Donderdag 22 september is het weer zo ver: Shopping Today! In DeFabrique in Utrecht komen 1000 e-commerce professionals bij elkaar om te inspireren en te leren. Voor e-Academy ook weer een hoogtepunt, want wist je dat…?

 • E-Academy twaalf nieuwe opleidingen gecertificeerd heeft en dat de certificaten op feestelijke wijze overhandigd worden?

  Wil jij de uitreiking bijwonen? Vanaf 12.40 uur ben je van harte welkom in zaal 23, DePerserij (in DeFabrique). Bekijk hier alvast alle 20 gecertificeerde HBO-opleidingen en 5 Bedrijfsopleidingen.

 • Inmiddels de eerste lichting e-Academy Graduates afgestudeerd?

  Op Shopping Today worden enkele young professionals met een e-Academy Graduate certificaat om 12.40 uur in DePerserij in het zonnetje gezet. De e-Academy Graduates voldoen aan de competenties die worden gevraagd in de e-business. Hier vind je een overzicht van afgestudeerde studenten en young professionals die een door e-Academy gecertificeerde opleiding hebben afgerond.

 • Je met Shopping Today 5PE-punten kunt verdienen en een opleidingsbudget van €1250,- van Frankwatching kunt winnen?

  Kom jij naar Shopping Today en wil jij jouw opgedane kennis zichtbaar maken? Schrijf je in voor het e-Academy register. Je krijgt 5 PE-punten én je maakt kans op een opleidingsbudget van €1250,- voor (een) training(en) van Frankwatching naar keuze. ​​​​​​​​​​​​​

 • Jurjen Jongejan een presentatie geeft op Shopping Today over conversie-optimalisatie voor docenten?

  Voor docenten organiseren we op Shopping Today om 12.10 uur in zaal 23, DePerserij een speciale workshop van top-expert Jurjen Jongejan (ISM eCompany) over conversie-optimalisatie. Dit onderwerp speelt een belangrijke rol in de update van de competenties. Daarnaast krijg je zijn boek ‘Meer omzet met je webshop’ cadeau, een must-read over conversie-optimalisatie. Kijk hier voor meer informatie over zijn presentatie.

 • Paul Blok, Talent Circle coach Digital Organization een tipje van de sluier oplicht over hoe je als e-commerce bedrijf ‘digitaal’  volwassen kunt worden?
 • Wat komt er kijken bij het bij het bouwen van een toekomstbestendige digitale organisatie? Wat zijn de kansen en de valkuilen op gebied van structuur, cultuur, competenties, alignment van afdelingen en systemen? Hoe krijg je de hele organisatie mee in noodzakelijke veranderingen? In deze presentatie licht Paul Blok, coach van de Talent Circle ‘Digital Organization’ van Thuiswinkel e-Academy’, een tipje van de sluier op over hoe je als e-commerce bedrijf in alle geledingen en op alle niveaus ‘digitaal’ volwassen kunt worden én blijven. Kijk hier voor meer informatie over zijn presentatie.

  Last but not least: Jij ook aanwezig kunt zijn bij Shopping Today?

  Wil jij dit alles niet missen? Meld je hier aan voor Shopping Today. Is jouw opleiding gecertificeerd door e-Academy? Iedere gecertificeerde opleiding ontvangt 1 gratis kaart voor Shopping Today. Heb je deze nog niet verzilverd? Laat het ons weten via info@e-academy.nl.