23 september 2016

Shopping Today 2016: eerste e-graduates bekendgemaakt!

shopping tomorrow

Keynotes van o.a. Just Spices, Picnic en Media Markt, lancering van het keurmerk Thuiswinkel Zakelijk en de bekendmaking van de eerste e-Academy graduates: Shopping Today bood ook dit jaar weer een bruisend, divers en vol programma.

 

20 gecertificeerde hbo-opleidingen en 5 gecertificeerde bedrijfsopleidingen beschikken over digital proof aanbod

Precies een jaar geleden zijn tijdens Shopping Today de eerste 10 hbo-opleidingen gecertificeerd. Gistermiddag zijn op Shopping Today in DeFabrique in Utrecht twaalf nieuw gecertificeerde opleiders bekendgemaakt. Wij zijn erg trots dat in deze korte tijd inmiddels 20 HBO-opleidingen en 5 bedrijfsopleidingen gecertificeerd zijn! 

Uitreiking eerste e-Academy studentencertificaten

Nieuw dit jaar was de uitreiking van de eerste e-Academy studentencertificaten. De eerste lichting studenten die een gecertificeerde opleiding heeft afgerond, komt nu de arbeidsmarkt op. Omdat de afgestudeerden voldoen aan de competenties die worden gevraagd in de e-businesspraktijk, mogen zij zich naast hun bachelor titel ‘e-Academy Graduate’ noemen. Dit geeft studenten een streepje voor als ze gaan solliciteren in de e-commercebranche.

PE-punten innen & opleiding winnen?

Ben jij zelf ook helemaal up-to-date in e-commerce? Laat het zien door je in te schrijven in het e-Academy Register! Als bezoeker van Shopping Today krijg je meteen 5 Permanenten Educatie (PE-)punten én maak je kans op opleidingsbudget van Frankwatching t.w.v. €1.250,- Schrijf je in voor het e-Academy Register.