27 september 2016

Nieuw: vergroot je online kennis met het uitgebreide leeraanbod

schoolbord

Inmiddels beschikken 20 gecertificeerde hbo-opleidingen en 5 gecertificeerde bedrijfsopleidingen over digital proof aanbod. Thuiswinkel e-Academy werkt inmiddels samen met tien van de zestien grootste hbo-scholen van Nederland. In totaal zijn er 20 gecertificeerde hbo-opleidingen en 5 gecertificeerde bedrijfsopleidingen op de functiegebieden e-marketing, e-commerce en e-supply chain management. Wist je dat je hiermee ook PE-punten kunt verdienen? Bekijk vandaag nog het aanbod van gecertificeerde bedrijfsopleidingen.  

Grote stappen

De opleidingen die de (her)certificering hebben behaald, hebben grote stappen gemaakt om hun curriculum beter aan te laten sluiten op de arbeidsmarkt. Zo zijn de onderwijsprogramma’s verrijkt met nieuwe digitale competenties, relevante praktijksprekers, -cases en literatuur. Jaarlijks worden de competenties voor de certificatie aangepast aan de laatste innovaties in het werkveld, en worden opleiders getoetst op deze nieuwe competenties.

Ook PE-punten sparen met de digital proof opleidingen van onze opleiders?

Ben jij van plan een opleiding te volgen bij UC Group, Lectric, Beeckestijn of De Nieuwe Zaak? Aarzel dan niet langer. Je vindt hierdoor niet alleen direct aansluiting bij de snel veranderde praktijk, je kan er ook PE-punten mee verdienen en zo uiteindelijk e-Academy Professional worden!  Ga hiervoor direct naar het e-Academy Register, log in met je EB-nummer (deze vind je bovenaan de nieuwsbrief) en kies ‘Kennis onderhoud via andere activiteiten’. Hier kun je jouw kennisactiviteiten indienen. e-Academy beoordeelt de activiteiten en kent de PE-punten vervolgens toe.