10 oktober 2016

Bram Peulers van CloudSuite wint opleidingsbudget Frankwatching

Bram Peulers winnaar FW

Bram Peulers, Marketing & Design specialist at CloudSuite, heeft het door Frankwatching aangeboden opleidingsbudget ter waarde van €1.250 gewonnen. “Wat een verrassing dat ik de winnaar ben van dit mooie opleidingsbudget”, aldus Bram. “Dit had ik echt niet verwacht”.

 
Met neuromarketing en storytelling naar een hoger niveau

“Tijdens mijn werk als graphic designer houd ik veel rekening met ervaring en gedrag van eindgebruikers. Daarom ben ik erg geïnteresseerd in neuromarketing, de wetenschap die wordt gebruikt voor het bepalen van klantgedrag. De kennis op dit vlak zou ik graag naar een hoger niveau tillen en dit opleidingsbudget komt daarbij goed van pas. Bovendien zou ik door mijn schrijfachtergrond –ik heb journalistiek en communicatie- en informatiewetenschappen gestudeerd- ook meer willen weten over creatieve storytelling. Het zou mooi zijn als ik mijn kennis op beide gebieden kan uitbreiden”, aldus Bram.

Wil jij ook up-to-date blijven in de e-businesswereld?

Bezoekers van Shopping Today maakten kans op een opleidingsbudget van Frankwatching ter waarde van € 1.250,-. Daarnaast moest je ingeschreven staan in het e-Academy Register. Shopping Today trok een recordaantal bezoekers van 1.200, maar Bram Peulers van CloudSuite is dus de gelukkige winnaar geworden.
Wil jij jouw carrière ook een boost geven door het volgen van relevante opleidingen op het gebied van e-commerce via Frankwatching en onze andere opleiders? Bekijk dan de agenda en lees wat de e-Academy voor jou kan betekenen.

Meer weten?

Heb jij nog vragen over het e-Academy Register, jouw EB-nummer of iets anders? Stel je vraag via info@e-academy.nl.