Toolkit voor Learning Partners Thuiswinkel e-Academy

e-Academy stimuleert en inspireert alle e-Commerce professionals uit het e-Academy Register om continu aan kennisontwikkeling te doen met de kennisactiviteiten uit het e-Academy Register. Want het is natuurlijk een groot voordeel om juist deze activiteiten te kiezen omdat je daar PE-punten mee kunt verdienen. Hieronder vind je een toolkit met alle logo's en overig promotiemateriaal waarmee jij dit voordeel aan jouw bezoekers of deelnemers zichtbaar te maken. Hierbij staan tips, voorbeelden en beeldmateriaal waarmee je jouw kennisactiviteit met PE-punten kunt promoten.

Logo Learning Partner

Met het ‘e-Academy Learning Partner’ logo kun je communiceren dat je kennispartner van e-Academy bent, bijvoorbeeld op je homepage of in overige communicatie. Voor bezoekers een teken dat jouw kennisactiviteiten zijn gecertificeerd. Je kunt ook het e-Academy.org logo gebruiken als je ons als (media)partner wilt vermelden.

Logo's PE-punten

De logo's met de PE-punten kun je vermelden in alle productcommunicatie over jouw kennisactiviteiten. Denk aan de landingspagina, inschrijfformulier en folder. Zo kunnen bezoekers direct zien hoeveel PE-punten ze kunnen verdienen met deelname aan jouw event of training.

Landingspagina met toelichting voor jouw bezoekers

De logo’s kun je laten linken naar de tekst op deze landingspagina. Hier wordt voor de bezoekers op jouw website een toelichting gegeven over PE-punten, de voordelen van PE-punten en dus een extra motivatie om aan te melden voor jouw event/opleiding/cursus. Uiteraard kun je de tekst naar eigen invulling aanpassen en op je eigen website zetten.