e-Academy-examen

Slaag je voor het e-Academy-examen, dan krijg je een e-business-diploma. Met dit diploma mag je de titel EBP (E-Business Professional) voeren en word je automatisch ingeschreven in het e-Academy Register. Zo maak je jouw expertise en ervaring aantoonbaar én zichtbaar.

Je kunt e-Academy-examen doen voor de vakgebieden e-marketing, e-SCM (supply chain management) en e-commerce.

Meld je aan

Schriftelijk en mondeling examen

Het e-Academy-examen bestaat uit een schriftelijk examen én een mondeling examen, op basis van onze eindtermen.Tijdens het mondelinge examen verdedig je een business-plan.

Fast Lane-traject

Als als je werkgever lid is van Thuiswinkel.org, of je wilt gecertificeerd docent worden, kun je ervoor kiezen alléén mondeling examen te doen via het Fast Lane-traject.

Het Fast Lane-traject is exclusief voor werknemers van leden en business partners van Thuiswinkel.org, en kwalificerende docenten.

Bereid je voor op je examen

Wil je je, al dan niet naast je opleiding, goed voorbereiden op het e-Academy-examen? Vanaf 1 februari 2016 kun je via deze website oefenexamens downloaden. Ook organiseren we in januari 2016 enkele examencolleges die je helpen bij de voorbereiding op je examen. Je bent niet verplicht om naar dit college te gaan. Aan het college zijn geen kosten verbonden. Examencollege ’s zijn alleen toegankelijk voor examenkandidaten. De data worden zo snel mogelijk bekendgemaakt.

Wil je een examencollege bijwonen? Laat het ons weten via info@e-academy.nl en wij houden je op de hoogte.

Vragen?

Bekijk de veelgestelde vragen en antwoorden over het e-Academy-examen.

Examendata

De eerste e-Academy-examens voor e-marketing, e-SCM (supply chain management) en e-commerce vinden plaats op 5 februari 2016.

Meld je aan