e-Learning: Conversion Rate Optimization 

 

Wil jij jouw e-commerceskills graag verder ontwikkelen? Volg dan nu gratis de eerste e-learning Conversion Rate Optimization (CRO) in Mijn e-Academy Campus. Thuiswinkel e-Academy heeft deze online cursus samen met topexperts uit de markt ontwikkeld. In de komende periode worden er nog negen e-learnings gelanceerd. Op deze manier worden er in totaal tien e-learnings gelanceerd. 

In de eerste e-learning leer jij de fijne kneepjes van het vak van topexperts Jurjen Jongejan, CRO-strateeg bij ISM e-Company, en Martin van Kranenburg, gespecialiseerd CRO-trainer. Zo leer jij hoe je meer omzet kunt halen uit je bestaande bezoekers en wat je kunt doen om het aankoopgedrag van de klant te beïnvloeden.

Jouw e-commerceskills verbeteren op Mijn e-Academy Campus


Wij helpen onze leden graag verder met de professionalisering van hun e-commerceskills door middel van de e-Academy Campus. Deze e-learnings zijn ontwikkeld voor startende en gevorderde e-commerce professionals op (minimaal) HBO-niveau die hun vakkennis willen aanscherpen én verbreden. Binnenkort komen de e-learnings online: Customer Journey, Data Analytics, E-commerce en Wet- en Regelgeving.

Voor wie is deze e-learning bedoeld?

Deze e-learning focust zich op startende en op meer ervaren e-commerce professionals op (minimaal) HBO-niveau. Wil jij een brede introductie op het gebied van CRO? Dan is deze training bedoeld voor jou! Wil jij je graag juist verder verdiepen op het gebied van CRO, en hierbij de geleerde kennis meteen op je eigen case gebruiken? Dan adviseren wij de verdiepende Talent Circle Conversion Rate Optimization met Martin van Kranenburg.

Bekijk nu gratis de e-learning