e-academy summer school logo

Verbreed je e-commercekennis ook in de zomer

Is het bij jou op kantoor een stuk rustiger deze zomer? Dan kun je deze periode perfect gebruiken om je werk in te halen, maar ook om je vakkennis te verbeteren en om je brein scherp te houden. Onze gratis e-learnings vormen een leuke manier om meer te leren over een e-commerceonderwerp waar je misschien nog niet veel van weet. Experts leren je de theorie en delen praktijkvoorbeelden, veelgemaakte fouten en tips. Door de interactieve elementen word je zelf aan het werk gezet en leer je hoe je direct in je eigen organisatie aan de slag kunt. De e-learnings duren dertig tot zestig minuten en zijn gratis beschikbaar voor iedereen. 

Registreer jezelf in 1 minuut en start direct met leren > of bekijk de video:

​De e-learnings

Inmiddels hebben we al vier e-learnings voor je klaarstaan, waar je vandaag nog mee kunt starten. Zo kun je in de e-learning Conversion Rate Optimization leren hoe je jouw website kunt optimaliseren om zo meer omzet te halen uit bestaande bezoekers. Wil je meer inzicht krijgen in de klantreis van je bezoekers? In de e-learning Customer Journey leer je hoe je de customer journey kunt toepassen op je eigen organisatie en hoe je zo jouw contactmomenten met een klant kunt optimaliseren. Wanneer je momenteel al een grote hoeveelheid data verzamelt en daar nog niet alle inzichten uithaalt, dan kan de e-learning Digital Analytics je verder helpen. En voor iedereen die een webshop heeft of bij een webshop werkt, is de e-learning E-commerce Wet- en Regelgeving een must. Hierin leer je meer over een aantal belangrijke juridische punten waarmee je hoge boetes en imagoschade kunt voorkomen.

Registreer jezelf gratis en probeer een e-learning uit >

Voordelen van online leren:

    • Verbreed je e-commercekennis in je eigen vakantietempo
    • Ook aan het strand te volgen via tablet en mobiel
    • Leer van best practices uit de (inter)nationale markt
    • Toets tijdens de siësta je kennis en ontvang een certificaat
    • Na je vakantie direct toepasbaar dankzij concrete handvatten

Vrouw op het strand met laptop aan het werk

Anderen over de e-learnings:

Claudia van Zoeren-Helbers, Trainer Klantenservice bij fonQ:

"De e-learning Wet-en regelgeving is wat mij betreft onmisbaar voor elke e-commerceprofessional. Goed om te leren welke plichten je hebt, maar ook zeker om te weten wanneer je het recht hebt om bij je standpunt te blijven. De training is erg interactief door de verschillende filmpjes en toetsen."

Arnoud Engelfriet, partner bij ICTRecht en expert in de e-learning Wet- en Regelgeving:

Arnoud Engelfriet

"De e-learnings zijn een mooie manier om kennis intensief op te nemen. En alles op een helder omschreven manier, want enkel de wet voorlezen helpt ondernemers natuurlijk niets. In de e-learning lees je duidelijke teksten, zie je praktische voorbeelden en kun je oefenen met de opgedane kennis. Dat zijn bekende en krachtige technieken om informatie over te dragen. Ik ben er dus erg enthousiast over."