Talent Circle Conversion Optimization (vol)

Peer-to-peer learning voor en door talenten

Je werkt een aantal jaar als online marketeer, webshopmanager of conversiespecialist en je hebt het gevoel dat jouw professionele groeicurve wat aan het afvlakken is. Werk aan je persoonlijke ontwikkeling en doe mee met de Talent Circle Conversion Optimization! Je ontmoet getalenteerde vakgenoten van andere e-commercebedrijven waarmee je jouw cases kunt verbeteren. In een gevarieerd intervisieprogramma, onder begeleiding van een expertcoach, slijpen jullie de messen. Want ‘morgen beter zijn in je vak’ is het doel van de Talent Circles. 

Voor de Talent Circle rondes die starten in april is het maximale aantal deelnemers bereikt. Wil je toch deelnemen aan de Talent Circle Conversion Optimization? De nieuwe rondes starten in september.

Meld je hier aan voor de Talent Circles in september

Wil jij jouw ‘next level’ in Conversie Optimalisatie begrijpen en bereiken?

In de Talent Circle Conversion Optimization ga je op zoek naar de ‘next level’ in conversieoptimalisatie voor jouw bedrijf. Je werkt dus altijd vanuit jouw eigen case. Tijdens het uitdiepen van conversieoptimalisatie besteden we aandacht aan beïnvloedingstechnieken om het onbewuste brein te verleiden. Ook bekijken we hoe je tot structurele conversieverbetering kunt komen. Natuurlijk passeren ook alle methoden en instrumenten voor conversieoptimalisatie de revue. Het optimaliseren van je eigen case, het leren van experts en van elkaar staan hierbij centraal.

De volgende bedrijven nemen al deel:

Voor wie is het

De Talent Circle Conversion Optimization wordt georganiseerd voor getalenteerde online marketeers, webshopmanagers, conversiespecialisten en productmanagers van professionele e-commercespelers. In totaal zijn er 7 kennissessies verspreid over een aantal maanden. Voor deelname aan deze Talent Circle hanteren wij verschillende tarieven.

Verbeter jezelf en maak het verschil

Voor extra informatie of persoonlijk advies zijn wij per e-mail of telefonisch bereikbaar op 0318 64 85 01.

Bekijk ook de Talent Circles Traffic Growth en Digital Organization