Talent Circle Digital Organization

Peer-to-peer learning

Je werkt een aantal jaren als hr-manager, changemanager of lijnmanager in een e-commerce-organisatie en er ligt een complexe ontwikkelopdracht op je te wachten. Want hoe implementeer je agile werken effectief binnen de gehele organisatie? Hoe krijg je traditionele werknemers naar een digitale werkwijze? Of hoe bereikt jouw organisatie een volgende fase in digitale volwassenheid? Volg de Talent Circle Digital Organization en ontmoet gelijkgestemde changemanagers van andere e-commercebedrijven. In een stapsgewijs intervisieprogramma onder begeleiding van een expertcoach bepaal je de koers van jouw organisatieverandering en bespreek je de te nemen hindernissen. Want in een interactieve setting leren van organisaties die in een soortgelijk proces verkeren, is de doelstelling van deze Talent Circle.

Meld je hier aan

Wil jij jouw organisatie helpen digitaal volwassen te worden?

De Talent Circle Digital Organization heeft als doel bedrijven te helpen om in alle geledingen en op alle niveaus 'digitaal' volwassen te worden én te blijven. In deze Talent Circle worden managers ondersteund bij het bouwen van een toekomstbestendige Digital Organization.

De volgende bedrijven gingen je voor:

Wat kan ik verwachten?

  • Per themabijeenkomst ligt de nadruk op een bouwsteen van de digitale organisatie die je door intervisie en coaching gaat uitdiepen en concretiseren.
  • Je krijgt veranderkundige en digitale kennis en technieken  aangereikt, die je leert toepassen op jouw eigen situatie.
  • Je onderzoekt en concretiseert de veranderdoelstelling binnen jouw organisatie, en bepaalt de strategie om jouw organisatie in beweging te krijgen. Je gaat op zoek naar de kansen en de valkuilen op het gebied van structuur, cultuur, competenties en alignment van afdelingen en systemen.
  • Jouw vraagstukken staan centraal, waarbij de intervisie met en best practices van anderen je nieuwe perspectieven zullen bieden.
  • Je vergroot jouw persoonlijke impact binnen de organisatie (softskills-training).
  • Je verwerft een mooi netwerk van gelijkgestemde professionals!

Voor wie is het?

De Talent Circle Digital Organization wordt georganiseerd voor professionals die werkzaam zijn bij een e-commercespeler, en een opdracht hebben op het gebied van organisatieontwikkeling. Denk bijvoorbeeld aan hr-, e-commerce- en programma-managers en andere trekkers van organisatieontwikkeling. In totaal zijn er 7 sessies verspreid over een aantal maanden. Voor deelname aan deze Talent Circle hanteren wij verschillende tarieven.

Verbeter jezelf en maak het verschil

Voor extra informatie of persoonlijk advies zijn wij per e-mail of telefonisch bereikbaar op 0318 64 85 01.

Bekijk ook de Talent Circles Traffic Growth en Conversion Optimization.