Talent Circle Traffic Growth

Peer-to-peer learning voor en door talenten

Je werkt een aantal jaren als trafficmanager, SEO- of SEA-expert, en je hebt het gevoel dat jouw professionele groeicurve wat aan het afvlakken is. Sluit je aan bij de Talent Circle Traffic Growth! In een gevarieerd intervisie programma onder begeleiding van een expert coach slijpen jij en andere e-commerceprofessionals de messen. Want ‘morgen beter zijn in je vak’ is het doel van de Talent Circles.

Meld je hier aan 

Jouw volgende 10% traffic groei ontdekken?

In de Talent Circle Traffic Growth ga je op zoek naar de ‘next level’ in trafficgeneratie voor jouw bedrijf. Je werkt dus altijd vanuit jouw eigen case. Toepassing van data analytics, interpretatie van de resultaten en het genereren van nieuwe toepassingen staan hierbij centraal. Uiteraard kan een bezoek aan Google met een presentatie van de nieuwste ontwikkelingen niet ontbreken.

 
 

Voor wie is het?

De Talent Circle Traffic Growth wordt georganiseerd voor getalenteerde trafficmanagers en specialisten van professionele e-commercespelers. In totaal zijn er 7 kennissessies verspreid over een aantal maanden. Voor deelname aan deze Talent Circle hanteren wij verschillende tarieven.

Verbeter jezelf en maak het verschil

Voor extra informatie of persoonlijk advies zijn wij per e-mail of telefonisch bereikbaar op 0318 64 85 01.

Bekijk ook de Talent Circles Conversion Optimization en Digital Organization